Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Splitska glumica: 'Izražavam se tijelom nekad bolje nego riječima'

Autor T.O.

Progovorila o velikoj strasti

 Izvor: Instagram

Splitska glumica Ana Maras Harmander, ima prilično buran svakodnevni raspored. Kada ne igra u kazališnim predstavma, svaki slobodni trenutak provodi s četverogodišnjim sinčićem Rubensom, kojeg je dobila u šestogodišnjem braku sa suprugom Johnom Harmanderom. Ipak, 38-godišnjakinja zna koliko je važno uz sve obveze odvojiti vrijeme i samo za sebe, a nedavno je otkrila kako baterije za nove izazove puni plesom. Koliko dugo pleše te je li razmišljala o karijeri plesačice, Ana je ispričala samo za Story.hr.

'Ples je moja velika ljubav i uvijek gledam kako da što više u životu plešem. Plesom se bavim odmalena, ali uvijek rekreativno', započela je Ana koja u plesu uživa barem tri puta tjedno i otkrila nam koja vrsta plesa joj je najdraža.

'Kombinacija plesova koju prolazimo tri puta tjedno u 4sobe s našom trenericom , vrsnom plesačicom Ilonom Cvitić mi je najdraži oblik vježbanja i opuštanja. Borba da naučiš koreografiju koja ne korespondira s tvojim znanjem, a ponekad i sposobnostima je puna izazova. Obožavam kad naučim nešto novo', ispričala je i dodala kako često zapleše i kod kuće, a ples je zaslužan i za njezinu liniju te za održavanje snage.

Ana nam se pohvalila i kako njezin sinčić Rubens također voli glazbu i ples. 'Moj sin već od rođenja pokazuje veliki interes za glazbu, ima već i specifičan ukus koji se često ne poklapa s mojim. Ali više od samog plesanja voli gledati kako ja plešem', rekla je i dodala kako joj ples pomaže i u glumačkoj karijeri.

'Ples je dio mene, neodvojivi. Izražavam se tijelom nekad bolje nego riječima. Često sam u prilici upotrijebiti svoju privrženost plesu u predstavama, tako da u jednoj predstavi stepam, u drugoj plešem na stolicama, trećoj se glupiram plešući... svakako mi pomaže da sam svjesna svog tijela i što ono može, a tijelo je moj instrument i zahvalna sam mu zbog toga', rekla je te nam za kraj otkrila je li razmišljala postati profesionalna plesačica.

'Često se znam šaliti da kad bih se ponovno rodila bila bih plesačica', zaključila je.

Magazin

Royals