Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pjevačicu optužili za napad bombom

Autor G.G.

Ona najavljuje da će sve otkriti policiji

 Izvor: Instagram

Srpska pjevačica Edita Aradinović, poznatija i kao bivši glavni vokal grupe 'Ministarke', uskoro bi mogla biti pozvana u policiju na saslušanje povodom incidenta koji se dogodio proteklog vikenda. Naime, kako prenosi Kurir, na studio produkcijske kuće FM play na Bežanijskoj kosi u subotu je bačena bomba. Srećom, u incidentu nitko nije ozlijeđen, ali je nastala velika materijalna šteta. Idućeg jutra, policija je ispitala vlasnike studija, Filipa Miletića i Miloša Roganovića. Prilikom davanja iskaza, upitani su postoji li itko s kime nisu u dobrim odnosima, a dvojac je naveo samo jednu osobu i to 26-godišnju pjevačicu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijelieditta(@editaaradinovic)

Naime, Edita je početkom prošle godine odlučila napustiti bend 'Ministarke' i raskinuti suradnju s vlasnicima FM playa. Time je prekršila odredbe ugovora o suradnji, a budući da je dvojac godinama ulagao novac u njezinu karijeru, glazbu i spotove, odlučili su pravdu potražiti na sudu, gdje proces i dalje traje. Oni od Edite potražuju dug, za koji i sama pjevačica priznaje da postoji i da radi na tome da ga u potpunosti isplati. Ubrzo nakon raskida suradnje, s njom su ušli u javni sukob koji je bio medijski popraćen, a nastavio se i putem društvenih mreža.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijelieditta(@editaaradinovic)

O čitavom slučaju oglasila se i Edita te za srpske medije poručila da ju policija još uvijek nije pozvala na razgovor. 'Ja ću svoj iskaz dati policiji. Nije bilo fer što su me neki osumnjičili za nešto za što me ni policija ne sumnjiči, ali neka ostane na tome. Želim nastaviti raditi ono od čega živim, a to je glazba... A i moram tim ljudima vratiti dug od kojeg ne bježim, niti ga poričem. Stvarno im želim sve najbolje... Kada sam to saznala, ja sam samo pitala ima li nastradalih - hvala Bogu, bitno je da nema. Isto tako, velika je vjerojatnost da to nije bilo namijenjeno njima, ali tko sam ja da tu bilo što pričam', objasnila je pjevačica. 'Mene ako policija bude zvala, što čisto sumnjam, ali ako i bude - ja ću njima reći istinu o našem odnosu i sve što trebaju znati, što uopće nikada nije bilo rečeno u javnosti. Isto tako, kao što su oni rekli da su samo sa mnom bili u neprijateljskim odnosima, isto tako sam i ja samo s njima... Ne bih znala što dalje da dodam - dodala je.

Magazin

Royals