Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Mario Roth: 'Nakon par sati sam imao osjećaj da se znamo čitavu vječnost'

Autor G.G.
Autor G.G.

Samo za Story.hr progovorio o odnosu s atraktivnom Deniss Grgić, koja mu se pridružila u video spotu za najnoviju pjesmu grupe Vigor

Izvor: Instagram

Nakon godinu dana stanke, osječka grupa Vigor početkom lipnja objavila je novu pjesmu pod nazivom 'Šatori'. Latino ritam osvojio je srce publike, a mnogi obožavatelji primijetili su da su tijekom snimanja spota među pjevačem grupe, 37-godišnjim Marijem Rothom, i prelijepom influencericom Deniss Grgić - itekako frcale iskre. Je li riječ o poslovnoj suradnji ili među njima postoji i nešto više, Mario je otkrio u razgovoru za Story.hr.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

TOO PRETTY FOR MONDAYS

Objavu dijeliɢʀɢɪć(@deniss_jo_dena)

Nakon godinu dana stanke izbacili ste video spot za pjesmu 'Šatori'. Jeste li se zabavili tijekom snimanja spota? Jeste li zadovoljni uspjehom nove pjesme?

Na snimanju je kao i uvijek - ludo i veselo. Kad imate pravu ekipu oko sebe, onda vam ni rad ne predstavlja rad, već zadovoljstvo. Snimanje spotova je naporan i zamoran posao. Na snimanju ste od ranog jutra do kasnih večernjih sati, a vi cijeli dan trebate biti svježi i tako izgledati te je zbog toga nužno da taj posao pretvorite u zadovoljstvo. Uspjeh pjesme smo i očekivali, koliko god to sada zvučalo pretenciozno, ali kada radite nešto onda iza toga rada morate i stajati. Snimamo samo one pjesme koje već u startu, u samom demu, imaju ono nešto. Ako na mojoj koži pjesma izazove reakciju, onda znam da je to to. 

Na snimanju Vam se pridružila i atraktivna Deniss Grgić. Kako to da ste se odlučili za suradnju s njom?
Deniss nisam poznavao od ranije. Kako živimo u svijetu interneta, društvenih mreža i ostalog što nam je donio današnji moderni svijet, nije bilo teško vidjeti i primijetiti njezin lik i djelo. Mišljenja sam da se savršeno uklopila u cijelu tu priču i ispalo je točno onako kako sam i zamislio. Njezina ljepota i šarm su nešto pored čega ne možete samo tako proći. Donijela je spotu i cijeloj toj priči jedan novi level i atmosferu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

#koprivnica #kadnemasuncasjajimja

Objavu dijeliɢʀɢɪć(@deniss_jo_dena)

Mnoge obožavatelje u spotu je oduševila 'kemija' među vama. Je li ovdje riječ o poslovnoj suradnji ili ima tu i nešto više?Postoje osobe s kojima 'kliknete' na prvu, a postoje i one osobe s kojima nikada niste kliknuli. To su te energije koje svakog od nas čine univerzalnim i jedinstvenim. Volim opuštene i neopterećene ljude. Takav sam i ja, i jednostavno su nam se te energije poklopile. Prvi put smo se upoznali na snimanju, a već nakon par sati smo imali osjećaj kao da se poznajemo jednu cijelu vječnost.

Primijetili smo i da Vam je na posljednju objavu u komentaru ostavila srce. Kako to komentirate?
Emoji su danas postali neizostavan način komuniciranja na društvenim mrežama i porukama na mobitelu.To je potpuno bezazleno jer ostaviti nekome srce u postu ili poruci također ima značenje da ste nekome dragi i da vas gotivi. Ne mora nužno značiti da je u vas netko zaljubljen.To je naš način komuniciranja i ja u tome ne vidim nikakve skrivene poruke.

Jeste li slobodni?
Trenutno jesam, ali ne zbog toga što ja to tako želim, već posao i okolnosti trenutno nisu takve da imam vremena, uz stalna putovanja i izbivanja iz kuće, prepustiti se nekome 100 posto. Ili sve ili ništa. A u ovom trenutku vrijeme za to sve još nije došlo.Trenutno sam cijelim svojim bićem predan svojoj karijeri i svu energiju sam usmjerio ka tome. Ljubav dođe sama. Ja ju ne čekam, želim da me iznenadi i pronađe sama.

Što tražite u svojoj partnerici, koje su Vam osobine najvažnije?
Kod partnerice mi je bitno da ima smisla za humor, da ima svoj stav i da je svjesna sebe. Oduvijek su me odbijale one djevojke koje su nesigurne u sebe i koje nisu ostvarene na nekim bitnim životnim poljima. Kada ste uspješni u svome poslu onda za sebe tražite i takvu partnericu, da hodate istom cestom i istim taktom kroz život. Ovaj posao kojim se ja bavim može shvatiti samo ona osoba koja se bavi sličnim poslom jer stalna izbivanja i stalna putovanja su nešto što ne može shvatiti netko tko to isto ne osjeća na svojoj koži i čiji način života nije sličan vašem.

Tagovi

Izbor Urednika

Royals