Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Indira Levak o svojoj novoj ulozi

Autor L.B.
Autor L.B.

Otkrila nam je sve

Izvor: Instagram (Indira Levak)

Pjevačica Indira Levak nedavno je oduševila fanove činjenicom da od sada mogu svoj dom ukrasiti njenom linijom namještaja. Indira nije samo ime iza linije, već ona i njen suprug rade apsolutno sve sami - od ideja i nacrta, do konstrukcije i presvlake. Ispričala nam je zbog čega se odlučila na taj podhvat, kako izgleda proizvodni proces, ali i što sve možemo očekivati u njezinoj bogatoj karijeri.

Imate vrlo uspješnu pjevačku karijeru, a sada i dizajnirate namještaj. Je li to nešto što vas je oduvijek zanimalo?

Uvijek su me oduševljavali lijepi, skladni prostori ravnih linija. Često razmišljam kako bih nešto promijenila u nekom interijeru, dodala... Uvijek se u životu mora poklopiti više stvari koje vas potaknu da učinite korak dalje. Moj suprug već godinama ima proizvodnju sprava za vježbanje marke Koloseum. Jednom dok sam ga čekala da nešto završi u proizvodnji, vidjela sam sve te materijale s kojima on radi i počele su navirati ideje. Tako to obično bude, treba biti u pravo vrijeme na pravom mjestu i ne bojati se izaći iz zone ugode. Pokušali smo realizirati neke moje ideje za naš dom koje su ispale fantastično i tako je sve krenulo. Sve naše proizvode možete pogledati na stranici Indira Levak Dizajn. Ja crtam, a Miro provodi u djelo. Obično moj dizajn nastaje dok putujemo, a onda Miro pogleda i kaže što je tehnički izvedivo, što se treba prilagoditi za proizvodnju. To je jedan lijep kreativni proces, pravi smo tim.

U čemu trenutno više uživate – novom poslu ili pjevanju? Je li pjevanje još uvijek vaša najveća ljubav ili veće zadovoljstvo nalazite u novim stvarima?

Meni će zauvijek glazba biti na prvom mjestu. Glazba se živi, ona je dio mene i uvijek prioritet. Evo upravo sam napisala tekst za novu pjesmu, a Branimir Mihaljević glazbu tako da uskoro možete očekivati novi singl. Ali to ne znači da se trebam ograničavati ako u sebi osjetim potrebu da se kreativno izrazim i u nečem potpuno drugačijem. Prekrasan je osjećaj kad nešto stvorite, opipljivo, komad namještaja koji kasnije krasi nečiji životni prostor. Upravo je završio sajam interijera moje drage prijateljice Mirjane Mikulec na kojem sam prvi put izložila namještaj Indira Levak Dizajn. Toliko sam pozitivnih reakcija doživjela, pogotovo kad ljudi shvate da nisam samo dala ime, nego moj suprug i ja radimo apsolutno sve u našoj obiteljskoj firmi. Moja pastelno zelena, pliš sjedeća garnitura bila je pravi hit, kao i fotelje Galaxy te dekorativne tegle za cvijeće koje su obložene ogledalima. Puno je toga naručeno! Provela sam četiri divna dana na sajmu, ostvarila odlične suradnje i sada se veselim svemu što slijedi.

Kako nalazite vrijeme za oboje?

Kada ste organizirani i dobro gospodarite vremenom – sve se stigne. U našoj obitelji nema praznog hoda i sve se radi paralelno. Mi uživamo u tome i volimo imati ispunjene dane. Sve što stvorimo stvorili smo zajedno. Imamo još mnogo planova, nije ovo kraj naših ideja i snova.

Kako bi opisali vašu liniju namještaja?

To je moderan namještaj, volim ravne linije, minimalizam. Kombiniram željezo, inoks, drvo, kamen, staklo i fine tkanine. To je namještaj koji se lako može uklopiti u svaki interijer i postojeći dizajn.

Biste li rekli da ste s ovim nekako zaokružili svoj karijerni put, ili od vas možemo očekivati još iznenađenja uz smislu novih projekata?

Ne daj Bože da sam išta zaokružila, to bi značilo da sam ostala bez ideja, motiva, želje za stvaranjem, otkrivanjem nečega novog. Ja sam dijete u duši koje nikada neće upasti u monotoniju života. Svaki dan je za mene novi izazov i vjerujte mi- imam još puno planova.

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader