Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Mihaela: 'Nije se teško zaljubiti u Gospodina Savršenog'

Autor I.K.K.
Autor I.K.K.

Raspričala se o svemu

Izvor: RTL

Porečanka Mihaela prilično je direktna i otvorena 23-godišnja kandidatkinja koja se bori za Mijino srce u showu 'Gospodin Savršeni', a za RTL je dala veliki intervju u kojem je otkrila što misli i osjeća prema Miji, i tko su joj prijateljice, a tko 'neprijateljice' u showu. Priznala je da joj Mijo na prvi pogled nije bio muškarac kakvim ga je zamišljala, no sa svakim novim susretom sviđao joj se sve više. 

'Jako mi je bitno da se karakterno slažemo i da imamo slične poglede na život što se, naravno, nije moglo vidjeti na prvu', rekla je, a što se tiče toga tko joj je najveća neprijateljica u kući, odgovorila je kako nema neprijatelje u showu, dok su joj najveća potpora Anita i Barbara.

Mijo matić Izvor: RTL Press

'Mnogi ne shvaćaju Barbaru i imaju neko svoje viđenje te djevojke dok ja mogu reći da mi je ta djevojka, bez obzira na neka neslaganja u razmišljanju, uvijek čuvala leđa. Također bih izdvojila Emily s kojom nisam provodila previše vremena, ali smo često imale slične poglede na život i određene situacije i puno puta mi je laknulo kada bih čula da se slaže sa mnom. S njom je razgovor uvijek došao kao melem na ranu', rekla je Mihaela.

Kazala je kako joj se tijekom showa mijenjalo mišljenje tko joj je najveća konkurencija, a trenutno su joj to Emily i Nuša. Na pitanje je li se zaljubila u Gospodina Savršenog, odgovorila je: 'Nije se teško zaljubiti u ovakvim okolnostima. Svaki dan iščekuješ samo njega, a on je svaki put sve ljepši i svaki put dolazi s novim iznenađenjima. Svaki je spoj poseban na svoj način i sa sigurnošću mogu reći da neke djevojke nikada i nisu doživjele latice ruža, svjećice i sve ostale stvari koje situaciju podižu na neki novi nivo. Vjerujem da će svaka od nas imati predivne uspomene'.

Mihaela Muhvić Izvor: RTL

Otkrila je i kako bi se voljela skrasiti s nekim do kraja života te otkrila kako se nada da će na neki način kapitalizirati svoje pojavljivanje u showu. 'Bila bih doista sretna ako bih, uz predivno iskustvo i mogućnost za ljubav, uspjela ostvariti i neki kapital. Trenutno mi je fokus na ovom iskustvu, a detaljnije ću odgovoriti kada dođe vrijeme za to', rekla je i dodala kako su njeni bližnji ponosni na nju bez obzira na njene mane jer je svakako ostala dosljedna sebi.ž

'Sretni su jer je ovo jedno veliko iskustvo koje ću pamtiti cijeli život i iz kojeg ću naučiti mnogo i o sebi i o drugima', zaključila je.

NAJNOVIJE

loader