Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Gabrijela iz 'Života na vagi': 'Nije nestao strah da ću ostati sama'

Autor G.G.
Autor G.G.

Omiljena natjecateljica u razgovoru za Story.hr progovorila o životu nakon showa, ali i o ljubavi

Izvor: RTL

Mnogima omiljena sudionica prve sezone RTL-ova showa 'Život na vagi', simpatična Gabrijela Crnjac, nastavila je svoju borbu s kilogramima i nakon showa. Izmijenila je prehranu, redovito trenira, a čini se i da zrači s više samopouzdanja. U razgovoru za Story.hr otkrila je čime se sada bavi, koliko joj se život promijenio od ulaska u show te postoji li u njezinom životu netko poseban.

Izvor: Instagram: Gabrijela Crnjac

U show je ušla kao najteža ženska kandidatkinja, s čak 183,7 kg, a svojim humorom i vedrinom odmah je osvojila srce publike, koja joj i danas pruža neizmjernu podršku. Gabrijela se nedavno vratila s Hvara, gdje je šest mjeseci radila sezonski posao. Sada traži stalan posao, a kako kaže, nastavila je i redovito trenirati.

Izvor: RTL

Iako još uvijek nije došla do željene kilaže, duhovita Brođanka odlučila je da se neće predati. Za sada ne otkriva koliko je kilograma izgubila, no mora se priznati da su na njoj promjene itekako vidljive. 'Moj proces gubljenja kilograma je započeo tri mjeseca prije ulaska u show, a nastavlja se i sada, dvije godine nakon. O ciframa ćemo kada dođem na željenu kilažu', odlučno je rekla je Gabrijela i dodala da joj se život od ulaska u show puno promijenio.

Izvor: Instagram: Gabrijela Crnjac

'Morala sam potpuno promijeniti životne navike, prehranu i svakodnevne aktivnosti. Što se svega drugoga tiče, i dalje sam stara Gabrijela', objasnila je. Osim što joj je show pomogao da 'skine' čak 54.7 kilograma, na snimanju je upoznala i drage prijatelje, s kojima se i dalje čuje. Njezini timski kolege Darjan, Leonardo i Ana još uvijek su tu za nju, baš kao što su to bili i za vrijeme snimanja showa.

Izvor: Facebook: Ana Kovacic

Puno podrške i rada Gabrijeli je svakako koristilo pa je tako konačno skupila dovoljno hrabrosti i samopouzdanja da pokaže svoju novu figuru u jednostavnoj crnoj haljini. 'Osjećaj je čudan i neugodan jer nemam naviku tako se oblačiti. Ne mogu reći da imam puno više samopouzdanja, ali da - imam ga', otkrila nam je Gabrijela koja je fotografijom u haljini oduševila pratitelje na Instagramu.

Izvor: Instagram: Gabrijela Crnjac

Podsjetimo, Gabrijela je rasplakala brojne gledatelje, uključujući i voditeljicu showa Marijanu Batinić, kada je tijekom snimanja showa priznala da se boji da će zbog težine ostati sama cijeli život. Kako priznaje, još uvijek se tog straha nije riješila. 'Nije nestao strah jer još uvijek nisam skinula sve kilograme što imam', rekla je Gabrijela i dodala da u njezinom životu trenutno nema nitko poseban. Ipak, vjeru u ljubav još uvijek nije izgubila, a prilikom odabira partnera Gabrijela ostaje skromna - najvažnije joj je da njezin budući partner bude komunikativan i da ju zna nasmijati.

Najčitanije

NAJNOVIJE

loader