Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Napokon progovorio o narušenom odnosu s ocem: 'Povrijeđen sam i tužan'

Autor N.R.
Autor N.R.

Odgovorio na prozivke vlastitog oca

Izvor: Profimedia

Jedan do najpoznatijih repera današnjice, 32-godišnji Drake podijelio je javno svoje misli vezane za narušen odnos s ocem, koji ga je javno prozvao tijekom gostovanja u emisiji 'Close Conversations' Nicka Cannona. Njihov složen i kompliciran odnos traje godinama, što je glazbenik i opjevao u nekoliko pjesama, od kojih jedna nosi naziv 'Fake Love'. Na to kako ga sin prikazuje kroz glazbu, osvrnuo se njegov otac Dennis Graham.

'Oduvijek sam bio u kontaktu s Drakeom. Razgovarao sam s njim, ako ne svaki dan, svaki drugi dan i stvarno smo ušli u dubok razgovor o tome', započeo je Dennis tijekom intervjua i dodao da mu nije jasno zašto njegov sin govori takve stvari o njemu. 'Ovo nije u redu. Da na temelju našeg odnosa on zarađuje', rekao je i time izazvao negativne emocije svoga sina. Nedugo nakon održanog razgovora, Drake je odgovorio na očeve tvrdnje putem društvenih mreža. 'Probudio sam se danas tako povrijeđen. Otac će reći bilo što onome koji ga želi poslušati. Tužno je kad obitelj postane takva, ali što možemo učiniti s osobama s kojima smo 'zaglavljeni'. Sve što sam ikad rekao bila je istina, što je nekima očito teško prihvatiti', napisao je tužan i razočaran.

Dennis Graham Izvor: Profimedia

Podsjetimo, Drake je poznat po tome da kroz svoje pjesme predstavlja različite periode svog privatnog života. Tako je, uz odnos s ocem, opjevao i odnose sa ženama. No, unatoč tome što je Dennis rekao da je njegov sin pretjerao s 'prodavanjem' negativnih strana njihovog odnosa, također priznaje da je sina izložio i dobrim i lošim stvarima. 'Izložio sam ga u svakom aspektu života. Nikad od njega ništa nisam skrivao', zaključio je.

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader