Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

'Prepreke ne znače ništa gdje ima ljubavi'

Autor A.S.
Autor A.S.

Domaća glumica samo za Story.hr

Izvor: Privatni album

Edina Pršić, 26-godišnja glumica i voditeljica, sve je samo ne prosječna djevojka. Osim što glumi u novoj seriji 'Drugo ime ljubavi', voditeljica je na radiju i televiziji, studira, a uz sve to uspije naći vremena i za sport. Njezin raspored teško je pratiti, no samo za Story.hr uhvatila je vremena i otkrila kako 'žonglira s vremenom' te gdje još u svemu tome pronalazi vremena za dečka s kojim je u vezi već šest godina. 

Kako se snalazite u ulozi Marine? Sviđa li vam se njezin lik? 
Marina je jedna ambiciozna, radišna, pouzdana djevojka koja ustvari nije negativan lik. Ona zbog svoje naivnosti i lakovjernosti ulazi u kompromitirajuć odnos sa svojim šefom, Ivanom (Mislav Čavajda) koji joj cijelo vrijeme laže. Slične smo možda upravo u tom pogledu što i ja imam veliku vjeru u ljude ne misleći da bi bilo tko imao loše, da ne kažem zle namjere. Pa se onda tako i nerijetko razočaram, ali ne gledam na to kao nešto tragično, sve su to lekcije.


Kako je glumiti ljubavnicu?

Zanimljiva je uloga, svašta je moguće u njihovom odnosu, ali ne smijem ništa otkrivati. Morate gledati seriju.

Na scenu ste se probili humorističnom serijom 'Samo ti pričaj'. Je li vam draže igrati u humorističnim ili dramskim serijama?
Svaka nova uloga je izazov. Super je i jedno i drugo jer time možeš pokazati neku širinu. Svaki format nosi neku svoju posebnost, tako da mi je baš teško izabrati, volim podjednako oboje.Kada se rodila ljubav prema glumi?
Gluma je tu od kad znam za sebe. Mislim da je tako kod svih nas... Svi smo se kao djeca igrali, ulazili u likove, smišljali priče i razvijali scenarije... Još kao dijete bila sam polaznik Zagrebačkog kazališta mladih gdje sam provela cijelo svoje djetinjstvo. To mi je razvilo još veći afinitet i ljubav prema tom poslu pa sam i nakon toga nastavila pohađati određene glumačke radionice, radila na tehnikama, učila od raznih glumačkih mentora itd. Obožavam kazalište, obožavam tu moć glume i glumaca da prenesu određene emocije ili da u gledatelju potaknu neka unutarnja pitanja i dileme.Uz snimanja, vodite i emisije na CMC televiziji te na radiju LaganiniFM, a nađete vremena i za pokoju reklamu te glazbeni spot. Kako uspijevate sve stići?
Sve je stvar organizacije. Teško mi je jedino sve uskladiti sa predavanjima i obavezama na fakultetu jer su sva predavanja obavezna. Upravo zbog toga sam i produžila studij, ali to me ne muči, važno mi je obrazovanje i od toga nikad ne bih odustala pa koliko god trajalo. Imam veliku sreću da svi s kojima surađujem imaju razumijevanja i sve se možemo lako dogovoriti. Nekad oni meni izađu u susret, nekad ja njima. I stvarno volim raditi, nerijetko odem od kuće ranom zorom i dođem kasno navečer. Gdje ima volje ima i načina, oduvijek. Povrh svega, još i studirate komunikologiju. Kako to ide?
Sretna sam da napokon mogu reći – još malo pa gotovo! Trenutno sam na petoj godini, ostalo mi je još svega nekoliko ispita do diplome i tome se jako veselim. Svima sam već najavila da se krenu spremati za proslavu.. Spremam ražanj, a zec još u šumi! Sretna sam da taj dio puta privodim kraju iako ne isključujem mogućnost da nakon magisterija upišem još nešto. Vidjet ćemo, sve je moguće.

Uz silne obaveze, vrlo ste i aktivni. Zašto vam je sport važan?
Jednom sportaš, uvijek sportaš! Barem je tako kod mene. Dvanaest godina sam aktivno igrala odbojku i to me na neki način izgradilo. Ne samo fizički, nego i karakterno, kao osobu. Nikad nisam imala ambicije profesionalno biti u odbojci i od toga živjeti, ali je i dan danas moja strast, nešto u čemu istinski uživam. Znam se naći sa bivšim suigračicama, iznajmimo teren pa igramo za naš gušt. Osim toga volim trčati, to mi je neka vrsta stress-free terapije.Također, u dugogodišnjoj ste vezi. Nedavno ste s dečkom obilježili i šestu godišnjicu. Kako ste proslavili?
Nemamo sad neke specijalne rituale, nama je jednako lijepo i kad je najobičniji ponedjeljak i kad je godišnjica. 

Koja je tajna uspjeha, usprkos užurbanim životima?
Pa to je dosta individualno... Svi smo različiti i pojam uspješnog odnosa možda za nekog ne znači isto što i za mene. Ali evo, mislim da gdje ima dovoljno ljubavi onda prepreke kao što su užurbani životi i slično, ne znače apsolutno ništa. Važno je u bilo kojem odnosu ne izgubiti sebe, biti ravnopravni partneri koji će se razumijeti i rasti jedno s drugim, a ne se međusobno sputavati.Ako vam i na kraju svega ostane koji slobodan trenutak, što volite raditi?
Čitati knjige! Obožavam. Imam već toliki popis za ovogodišnji Interliber da mislim da ću bankrotirati. Znam da nije baš pohvalno, ali volim posjedovati knjige. Volim ih držati u rukama, podcrtavati sve one dijelove koji mi nešto predstavljaju i znače i onda kad god poželim uzeti ih u ruke, listati, upijati taj miris i te misli. Osim toga, volim provoditi vrijeme u prirodi, i družiti se s dragim ljudima koje ne stignem često vidjeti zbog obaveza. I da, zakačila sam se na Game of Thrones! Dugo sam se opirala tome da ju uopće krenem gledati, ali potpuno me oduševila serija. Sad odugovlačim s ovim zadnjim epizodama jer ne želim da završi! 

Tagovi

Najčitanije

NAJNOVIJE

loader