Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Coleen Rooney napala trudnu prijateljicu

Izazvala lavinu komentara

  Izvor: Profimedia

Kontroverzna Coleen Rooney, 33-godišnja supruga engleskog nogometaša Waynea Rooneyja, ponovno se našla u središtu pažnje javnosti nakon što je otkrila kako ju je izdala jedna od najboljih prijateljica. Naime, Coleen je odlučila putem Instagrama ispričati svoju verziju priče o krahu dugogodišnjeg prijateljstva, a mnogobrojni pratitelji u komentarima su joj ponovno dali podršku.

'Već nekoliko godina, netko kome sam vjerovala, informacije iz mojeg života, koje dijelim na svom privatnom Instagram profilu, dijeli s novinama Sun. Toliko je informacija o meni, mojoj obitelji i prijateljima, podijeljeno s novinarima bez mog znanja i dopuštenja', započela je objavu Coleen, a potom otkrila na koji je način shvatila tko joj je 'zabio nož u leđa'.

'U posljednjih pet mjeseci objavila sam niz lažnih priča kako bih vidjela hoće li ih provući u novine Sun. Priča o odabiru spolova u Meksiku, priča o povratku na TV i zatim najnovija priča o poplavi podruma u mojoj novoj kući. Samo je jedan profil imao uvid u moje objave i sve do jedne su završile u novinama', objasnila je vidno uzrujana 33-godišnjakinja te na kraju otkrila kako je riječ o profilu Rebeke Vardy, njezine dugogodišnje prijateljice i supruge engleskog nogometaša, Jaimea Vardyja.

Prozvanoj Rebeki nije trebalo dugo da se i sama oglasi te optuži Coleen za lažne optužbe. 'Nikada tako nešto ne bih napravila. Nemam ništa od toga da prodajem priče o tebi, meni novac ne treba. Draga si mi Coleen i jako me je uzrujalo što si mi odlučila ovo napraviti, naročito dok sam trudna', napisala je u objavi Rebeka.

Tagovi

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image