Jedna od najpoznatijih modela svih vremena, 49-godišnja Naomi Campbell, u razgovoru za WSJ Magazine otvoreno je progovorila o majčinstvu. Kaže za majčinstvo još uvijek nije spremna te da za sada nema namjeru odreći se modnog svijeta kako bi se posvetila obiteljskom životu.

 'Naomi i djeca - ne još. Vidjet ću što će mi svemir donijeti', kratko je poručila te dodala da sebe vidi kao majčinsku figuri brojnoj djeci s kojima se susrela tijekom svog humanitarnog rada, po kojem je itekako poznata i cijenjena. Progovorila je i o svom ljubavnom životu. 'Živjeti sam ne znači da si usamljen. Nemam vremena dosađivati se, kao ni biti usamljena. Za mene je privatnost iznimno važna, stoga se uvijek brinem da mi moj posao to neće dopustiti', objasnila je.

Sasvim otvoreno osvrnula se i na svoju ovisnost o alkoholu i drogama te poručila da sada živi 'novi život'. 'Preživjela sam! Ne mogu reći da sada vodim iznimno čist život, niti se pretvaram da ga vodim. Nije me bilo sram prva priznati da sam ovisnica, i zahvalna sam Bogu što sam danas napokon liječeni ovisnik i liječeni alkoholičar', poručila je te se dotaknula i svog agresivnog ponašanja, zbog koje su je često mediji osuđivali.

'Ljutnja i agresija nisu bili moji jedini problemi. Imala sam ih puno. Ja sam ljudsko biće, griješim, ali priznala sam sve svoje greške i nemam ih namjeru poricati. Kada sam shvatila kakva sam osoba bila, bilo me jako, jako sram. Nisam ni najmanje ponosna na stvari koje sam napravila i incidente u kojima sam sudjelovala. Međutim, učinila sam nešto u vezi s tim. Naučila sam svoju lekciju', dodala je.