Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Oštro odgovorio na optužbe za silovanje

Autor N.R.
Autor N.R.

Nije mogao više šutjeti

Izvor: Profimedia

Francuski redatelj i producent, 60-godišnji Luc Besson optužen je za silovanje glumice, 28-godišnje Sand Von Roy, nakon čega su ove veljače sve optužbe odbačene zbog manjka dokaza. Glumica je iznijela prve optužbe u svibnju prošle godine tvrdeći da ju je Luc navodno napao u hotelu u Parizu. Nakon svega što je proživio nakon tih optužbi, odlučio je progovoriti za francusku televiziju, pokušajući objasniti svoju stranu priče.

Luc Basson Izvor: Profimedia

'To je laž od A do Ž. Nisam silovao tu ženu. Nikada nisam silovao ženu u svom životu. Nikada nisam digao ruku na ženu. Nikada nisam prijetio ženi. Ni fizički ni moralno nisam prisiljavao ženu ni na što. Nikada nisam drogirao ženu', ispričao je vidno isfrustriran. Unatoč tome što je sve zanijekao, priznao je da je iznevjerio svoju suprugu, Virginie Silla s kojom je u braku od 2004. godine, s kojom ima troje djece, 18-godišnju Taliu, 16-godišnju Satine i 14-godišnjeg Maoa.

Luc Basson Izvor: Profimedia

'Izdao sam svoju suprugu i djecu. To se nije dogodilo jednom već nekoliko puta', priznao je da je varao, ali više od toga, za što ga optužuju, prema njegovim riječima, nije. Smatra da sve situacije koje su djevojke spominjale lažne. 'Moje ponašanje nije bilo neprikladno, ali dopuštam da je moglo biti krivo shvaćeno. Ponašao sam se tako da je to nekome moglo smetati, zbog čega se ispričavam, nije bilo namjerno, ubuduće ću biti oprezan. Ispričavam se ženama ako su patile', zaključio je svoju misao.

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader