Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Emotivna domaća glumica: 'Beskompromisno mi je posvetila cijeli svoj život'

Autor N.R.
Autor N.R.

Za Story.hr o najposebnijem odnosu

Izvor: Instagram

Televizijsku i kazališnu glumicu, 43-godišnju Petru Dugandžić, gledatelji najviše pamte po ulogama u serijama 'Villa Maria', 'Ljubav u zaleđu' te 'Zlatni dvori', a sada uživa igrajući u kazališnoj predstavi 'Ništa ljubav, samo seks'. Zagrebačka glumica sa širokim osmijehom, kada ne radi i ne glumi, uživa u društvu svoje majke, za koju je neopisivo vezana. Kakav je njihov odnos i koji će majčin savjet zauvijek pamtiti, ispričala je za Story.hr.

'Mama i ja smo izrazito vezane. Nakon rastave smo ostale same od moje devete godine i živjele zajedno do moje 29. Teško je u rečenicu staviti sve što smo prošle zajedno, ali reći ću samo da sam beskrajno sretna i zahvalna što svoj životni put dijelim baš s njom', emotivna je Petra koja s ponosom govori o njihovom odnosu. Kako nam govori, njezina majka je jedna posebna žena sa složenom životnom pričom. 'Kroz sve to ostala je uvijek dobronamjerna, nasmijana i topla prema svima u svojoj okolini. Trudim se svaki trenutak s njom iskoristiti do maksimuma i učiti od nje. Za sve dobro što sam u životu postigla bespogovorno je zazlužna', rekla nam je.

Kao svaka majka, i njezina je dala sve kako bi njoj bilo dobro. Baš je zato zaslužila da sa svojom kćerkom sada promijeni uloge. 'Sad kad je demencija već prisutna, uloge su nam se prirodno zamijenile. Trudim se vratiti joj istom mjerom koliko mogu i znam', emotivna je Petra koja će sve napraviti kako bi se njezina majka osjećala voljeno i sretno. Iako joj je mnogo toga savjetovala, postoji ono nešto što će zauvijek pamtiti. 'Ne mrzi nikoga, pokušaj razumjeti ljude. Ako ne možeš, samo se odmakni i ne dopusti da njihov problem postane tvoj', podijelila je s nama.

Petra Dugandžić Izvor: Privatni album

Petra je kroz cijelo odrastanje čuvala uspomene koje će pamtiti do kraja života. Ono što čuva od svake godine su rođendanske čestitke. 'Čuvam njene čestitke koje mi je pisala za svaki rođendan, evo dijela jedne: 'Kad nešto zatrebaš samo zatraži i zahvali se prije nego to primiš. Sretna sam što te imam, što s tobom mogu disati isti zrak, izmjenjivati iste misli, što te mogu grliti i gledati te nasmijanu. Ljubi te tvoja mama', pisalo je na čestitki punoj ljubavi.  

Najčitanije

Najnovije

loader