Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Pamela Ramljak o novoj avanturi: 'Veselim se, ali me i strah'

Autor I.G.
Autor I.G.

Otkrila detalje za Story.hr

Izvor: Instagram

Domaća pjevačica, 39-godišnja Pamela Ramljak, nakon mnogobrojnih poslovnih, ali i majčinskih obaveza, uskoro će uzeti mali predah i s prijateljicom se uputiti na žensko putovanje. Ponosna mama malenog Antuna, koji će uskoro proslaviti svoj treći rođendan, za Story.hr je otkrila kako teku pripreme za putovanje, kakva je uputstva ostavila suprugu Mladenu te koliko joj je bilo teško organizirati putovanje bez najmilijih.

Najavili ste da uskoro idete na žensko putovanje, kamo putujete? U čijem društvu?

Moja dugogodišnja prijateljica i ja idem prvo u München na Oktoberfest, a onda putujemo u Pariz. Ja sam u Parizu bila prije skoro 20 godina tako da se tome jako veselim.

Kako teku pripreme?

Ja sam totalni štreber po tom pitanju tako da sam karte kupila još prije tri tjedna, bukirala hotel, uplatila sve. Volim sve nekako unaprijed riješiti tako da sada više ne smijem odustati. Moram otići.

Je li vam ovo prvo žensko putovanje otkako ste dobili Antuna?

Nije prvo, već sam bila s prijateljica u Firenzi, ali samo na dva dana. Ovo je prvi put da idem na malo duže, tjedan dana nas neće biti. Koliko se veselim, toliko me je malo i strah kako će to sve izgledati. Ali s obzirom na današnju tehnologiju, znam da ćemo se svaki dan čuti i vidjeti, a i Antun će uskoro napuniti tri godine tako da zaista mislim da neće biti nikakvih problema.

Je li vam teško ostaviti supruga i sinčića? Bojite li se kako će se snaći bez vas?

Ja inače teško prepuštam kontrolu, kao i većina žena, ali se osjećam sigurno kad znam da je suprug s Antunom. Nedavno smo suprug i ja otišli na par dana u Amsterdam i ostavili Antuna s tetom, djedom i bakom i to mi je zapravo bilo najgore, imala sam čak i mali napadaj panike, ali sada kad ga ostavljam s tatom, znam da će biti sve u redu.

Jeste li suprugu već pripremili upute za dane dok vas ne bude bilo?

Nisam, ali on mene ipak zove kada treba napraviti nešto što do tada još nije radio. Imamo prilično otvoren odnos kada je riječ o odgoju i zajedno sve to radimo tako da vjerujem da mu neće trebati nikakva pomoć.

Hoćete li im skuhati jela unaprijed?

Neću skuhati puno toga, ali ću definitivno obaviti kupovinu prije puta. Uvijek kupujem u istoj trgovini i kod iste tete tako da ću i sada to riješiti prije nego što odem. Nešto ću ja pripremiti, a nešto će ipak suprug.

Koliko vam je uopće bilo jednostavno/teško organizirati put bez supruga i djeteta? Što ste sve morali napraviti da si uspijete izdvojiti nekoliko dana samo za sebe?

Nije bio problem, i inače volim putovati, malo sam rjeđe putovala zadnjih godina zbog trudnoće, a onda zbog malog djeteta, ali sada je Antun već velik i možemo i s njim na putovanje. Iskreno, najviše i volim obiteljska putovanja kad smo svi zajedno. Ovo putovanje s prijateljicom planiram već jako dugo, trebale su nam se pridružiti još dvije prijateljice, međutim, kako nisu uspjele dobiti slobodne dane, vjerojatno ćemo žensko putovanje ponoviti za koju godinu. Organizacija mi nije problem jer sam ja uvijek ta u društvu koja sve organizira, uživam u tome i jako se veselim ovom putovanju.

Najčitanije

Najnovije

loader