Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Potez Marije Šerifović koji će se pamtiti zauvijek

Autor I.K.K.
Autor I.K.K.

Kakvo srce ta žena ima!

Izvor: Story

U vrijeme kad je velik dio ljudi već otupio na česte vijesti da neka obitelj biva deložirana iz kuće i završi na cesti, srpska glazbenica Marija Šerifović pokazala je da ima srce veliko kao kuća. Ganuo ju je slučaj peteročlane obitelji Seladin koja je iseljena iz svoje kuće u središtu Beograda pa je preko Twittera zatražila da je spoje s obitelji kako bi im osigurala novi krov nad glavom.

Marija Šerifović Izvor: Twitter (Screenshot)

Obitelj Seladin morala je iseliti iz kuće u kojoj su živjeli od 1982. godine, a koja je prije četiri godine izbrisana iz katastra. Dodatni problem im je što supruga u obitelji boluje od raka i prilikom deložacije po nju je morala doći Hitna i odvesti je u bolnicu. Sve je to s bijesom promatrala srpska javnost, a velik broj njih došao im je pružiti podršku tijekom deložacije. Snimke su se pojavile i na društvenim mrežama, a kad ih je 34-godišnja glazbenica vidjela, sažalila se nad jadnom obitelji.

Marija Šerifović obitelj Seladin Izvor: Filip Plavčić/Kurir

'Iskreno, u ovoj mojoj lijepoj Srbiji ništa me više ne može iznenaditi. I ne mogu ni opisati koja količina bijesa se u meni pojavi... Ali, evo, da ne bih rekla ono što mislim i bila prosta pjevačica za neke... Ako neko ima kontakt - dajte, ja ću platiti i skućiti obitelj', napisala je Marija na Twitteru i izazvala lavinu oduševljenja među fanovima.

marija šerifović Izvor: Instagram


'Ti si ljudina! Ženo, svaka ti čast. I mi da možemo, napravili bi to', samo je jedan od mnoštva sličnih pozitivnih komentara i pohvala kojima su je obasipali na društvenim mrežama.

Kad je prošlo neko vrijeme od njene prve objave, pjevačica se ponovno oglasila na Twitteru i obavijestila javnost da je stupila u kontakt sa suprugom iz nesretne obitelji, čija bolja polovica boluje od karcinoma. 'Pričala sa Osmanom. Bit će to sve OK ', napisala je.

Najčitanije

Najnovije

loader