Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

'Istanbulska nevjesta' prošla težak put kako bi bila ovdje gdje je danas

Autor N.R.
Autor N.R.

Nije joj bilo lako

Izvor: Instagram

Turska glumica Asli Enver, publici poznatija kao 'Istanbulska nevjesta', ovog je proljeća prolazila uistinu težak period u životu. Nakon što je odbjeglom suprugu oprostila i dala mu drugu priliku, što je popraćeno dodatnim dramama s njegovom majkom i njezinom bivšom zaposlenicom, ova 35-godišnjakinja ispričala je kako je uopće došlo do toga da postane glumica, pišu turski mediji.

Naime, Asli je dugo godina živjela u iseljeništvu, u Londonu. Do svoje 12. godine živjela je tamo, nakon čega je odlučila upisati glumu u Istanbulu. Uspon prema ovome što ima danas, kako priznaje, nije bilo nimalo lak zbog njezine disleksije. Za svaki test trebalo joj je više vremena od uobičajenog, u čemu joj je uvelike pomogla njezina majka. 'Mama me pitala želim li se baviti umjetnošću, a to me potaknulo da izaberem glumu. Poslala me na tečaj i u svemu mi pomogla', ispričala je za turske medije 35-godišnja zvijezda turskih sapunica koju život nije mazio. 

Iako je svojevremeno izjavila da ne vjeruje u ljubav, svom sadašnjem partneru Muratu Bozuau ipak je dala drugu šansu. Trenutno su joj dani ispunjeni snimanjima, a uskoro se, kako je nedavno priznala, nada i proširenju obitelji. 'Voljela bih da uskoro odemo korak dalje i osnujemo obitelj', rekla je svojevremeno glumica koja je unatoč svemu sigurna da je pronašla muškarca svog života. 

NAJNOVIJE

loader