Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otkrila ime svog novorođenog, trećeg sinčića

Autor N.R.

Zahvalna na svemu

 Izvor: Instagram

Jedna od najtraženijih svjetskih modela i bivša Anđelica, Miranda Kerr prošlog je tjedna sa suprugom Evanom Spiegelom dočekala svog trećeg, a njihovog drugog sina. Uz jednogodišnjeg Harta i osmogodišnjeg Flynna kojeg ima s Orlandom Bloomom, svijetu je predstavila malenog Mylesa. Iako je rodila u strogoj tajnosti, obožavatelji su znali da će se njihova miljenica javiti, baš kao što je to radila tijekom cijele trudnoće.

'Preplavljeni smo emocijama zbog dolaska našeg Mylesa. Cijenimo svaku vašu lijepu riječ i želju koju ste nam uputili na ovom posebnom putu. Jako smo uzbuđeni što je naš sin stigao u našu obitelj', napisala je emotivna Miranda. 

Podsjetimo, ova majka tri dječaka ne skriva sreću i zadovoljstvo koje joj pruža roditeljstvo i obiteljski život. Kad govori o djeci, u njezinim očima i glasu osjeti se sreća. Upravo zbog toga brzo zaboravi na teške trenutke koje je imala tijekom trudnoće. Treća trudnoća bila joj je najteža, ali uzbuđenje je ipak bilo jače. Iako je posljednje tjedna čuvala samo za sebe i svoju obitelj, obožavatelji su sigurni da će Miranda s njima i dalje dijeliti posebne trenutke putem društvenih mreža. 

Tagovi

Magazin

Royals