Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Marko Kutlić: 'Svatko od nas bori se sa svojim demonima'

Autor N.R.
Autor N.R.

Govori iz dubine srca

Izvor: Instagram

Bivši frontmen grupe 'Pravila igre', 24-godišnji Marko Kutlić emotivnom je objavom dao do znanja da se smatra pobjednikom. Svojim vokalnim sposobnostima često govori o ljubavi, koja je za njega jedna od najbitnijih stavki u životu. To je potvrdio i spomenutom objavom na Instagramu, što je po tko zna koji put, otopilo nekoliko duša. 

'Ovo je priča o jednoj POBJEDI. Svatko od nas bori se sa svojim demonima. Jednom ili više puta čovjek se nađe na raskršću života...izgubi smisao, skrene s puta i misli da povratka nema; a dosta ljudi nikada se ne vrati. Kad se nađeš na raskršću života; Kad budeš morao sam krenuti dalje, a đavo ti se nasmije, znaj da svu bol koju nosiš, ma koliko god ona bila teška, možeš istopiti u jednoj maloj kapi LJUBAVI', iskreno je napisao Marko koji je ponosan da je upravo ljubav bila njegova najveća inspiracija za veliki album. 

Podsjetimo, uz veliki talent, pažnju privlači fizičkim izgledom, ali i velikom ljubavlju koju je pronašao s mladom pjevačicom, 23-godišnjom Antonelom Đinđić, koju sve češće pokazuje na svojim društvenim mrežama. Njihov odnos najbolje je opisan u njihovoj zajedničkoj pjesmi 'U zagrljaju spašeni', koja je oduševila mnoge njihove obožavatelje. Iako je možda svojevremeno vodio borbu sa svojim demonima, Marko, po svemu sudeći, uživa u životu i zagrljaju svoje djevojke. 

Tagovi

Najčitanije

NAJNOVIJE

loader