Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

GOSPODIN SAVRŠENI Mijo priznao: 'Ponio sam se loše'

Autor N.R.
Autor N.R.

Otkrio zašto je prekinuo s Nušom

Izvor: RTL Press

Po završetku druge sezone 'Gospodina Savršenog', odabranica Slovenka Nuša Rojs požalila se njihovim prekidu. Iako se sve činilo savršeno, priznala je da je njihovoj ljubavi došao kraj. Kako je ona jučer za Exkluziv rekla, par se razišao kad je ona otišla u Sloveniju. Do danas nitko nije znao što o svemu misli Mijo, koji je u istoj emisiji danas progovorio o svemu. 

Nakon što je voditeljica Antonija Blaće odradila razgovor s Nušom, pojavio se Mijo koji je njegovoj odabranici iz showa donio buket cvijeća. Brzo su prešli na stvar, pa je gospodin Savršeni odlučio ispričati svoju stranu. Na početku je priznao da je problem bio u njemu. 'Ponio sam se loše, jednostavno sam se istrošio emocionalno', započeo je Mijo dok su ga Antonija i Nuša slušale. Četiri dana nakon njezinog odlaska u Sloveniju, Miju su preplavili sasvim drugačiji osjećaji.

'Osjećao sam se prazno, nisam bio spreman za taj veći korak. Nisam ju htio zavlačiti', rekao je Antoniji, što Slovenki nije bilo lako slušati. U jednom trenutku par je ostao nasamo. Nuša je tak trenutak odlučila iskoristiti za razgovor s Mijom, koji joj je slomio srce. Na njezino pitanje bi li se zbog nje preselio u Slovoniju, dobila je neočekivani odgovor: 'Već sam ti rekao da ne želim u tom smjeru razvijati naš odnos'. Na to mu je onda odgovorila da bi ona bila spremna na sve, pa i preseliti u Zagreb. 'Željela bih da je to obostrano', rekla je, ali shvatila da od njih dvoje uistinu neće biti ništa. Naposljetku su se dogovorili da se uvijek mogu družiti kao prijatelji, što su zaokružili zagrljajem i poljupcem u obraz. 

Najčitanije

Najnovije

loader