Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Halid Bešlić ponovno na operaciji

Autor A.S.
Autor A.S.

Još uvijek liječi posljedice nesreće

Izvor: Instagram

Halid Bešlić, 65-godišnji pjevač, podvrgao se operaciji lijevog oka. Zahvat je, tvrdi pjevač, bio rutinski i izveo ga je oftalmolog koji ga je liječio i nakon prometne nesreće u kojoj mu je oko i nastradalo. 

Izvor: Story

'Doktor Karčić me prati otkad sam imao nesreću. Sve je to sada u redu. Sutra je kontrola. Sedam dana nisam izlazio iz kuće. Moja Sejda mi je kapala kapi u oči, a evo kapa i dalje', poručio je za Avaz dobro raspoloženi Halid i dodao da nije mogao vjerovati da sedam dana može izdržati da ne izađe iz kuće. 'Oko je uredu, vidim sada sve kristalno jasno, a i odmorio sam se', zaključio je.

Izvor: Story

Podsjetimo, legendarni kantautor prije devet godina doživio je strašnu prometnu nesreću u kojoj je izgubio oko. Pjevač je nakon prometne nesreće deset dana bio u komi. Tijekom oporavka je imao problema s vodom u plućima jer je bio pušač.

'Kad sam upao u komu, nakupila mi se voda u plućima. Doktori su mi vadili vodu, spašavali pluća i izvadili dvije boce katrana. Tada sam shvatio da je to kao most i ćuprija, oko sam izgubio, ali sam dobio nova pluća', kazao je tada Halid.

Izvor: Story

Najčitanije

Najnovije

loader