Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Darko Lazić i bivša supruga ponovno zajedno

Autor I.G.
Autor I.G.

Opet su sretni i nasmijani

Izvor: Instagram

Nakon brojnih prepucavanja putem medija, srpski pjevač, 27-godišnji Darko Lazić, odlučio je zakopati ratnu sjekiru s bivšom suprugom, 33-godišnjom pjevačicom Anom Sević, te je par ponovno viđen zajedno. Naime, bivši supružnici, koji imaju petogodišnju kći Lorenu, okupili su se na predstavljanju pjevačevog skorašnjeg solističkog koncerta, a unatoč činjenici da je 27-godišnjak prije nekoliko mjeseci dobio sina sa zaručnicom Marinom Gagić, Anu Sević to nije spriječilo da bivšem suprugu dođe dati podršku.

'Hvala Bogu, sve je super. Funkcioniramo odlično, sve je najnormalnije', komentirao je vidno raspoložen i nasmijan Darko za Pink.rs podršku bivše supruge. Iako trenutno prolazi najljepši period uz zaručnicu i četveromjesečnog sina, pjevač je naglasio kako želi da mu na skorašnjem koncertu, uz sadašnju partnericu, bude i bivša supruga. 'Ana ima svoj život, ja imam svoj. Mislim da bi obje trebale biti na koncertu. Smatram da to više nije tako strašno', objasnio je pjevač.

Podsjećamo, Darko Lazić i pjevačica Ana Sević nisu zajedno već dvije godine, a prije pet mjeseci su i formalno okončali brak u kojemu su dobili kćerkicu Lorenu. Darko je sreću pronašao uz zaručnicu Marinu Gagić koja je u lipnju ove godine rodila njihovo prvo dijete, sinčića Alekseja, dok je Ana u vezi s poduzetnikom Danijelom Nedeljkovićem.

loader