Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Odlazak u zatvor voditeljice Nove TV pokrenuo histeriju

Autor T.O.

Svi su ostali šokirani

 Izvor: Story arhiva

Dugogodišnja urednica i voditeljica emisije 'Provjereno' Nove TV, Ivana Paradžiković, nedavno je potaknula pravu buru u javnosti. Naime, u rujnu je za emisiju 'Provjereno' žrtva opisala seksualno zlostavljanje od strane političkog moćnika, što je dotični pokušao zataškati te je podnio prijavu protiv Ivane Paradžiković i njezinog kolege Ivana Ćorkala. Tada je Ivana poručila kako će 'sa zadovoljstvom ići u zatvor ako se tamo ide jer pošteno i odgovorno radiš svoj posao – istraživačko novinarstvo'. Ipak, ta njezina izjava toliko je odjeknula javnošću da su neki pomislili kako 38-godišnjoj voditeljici doista prijeti odlazak iza rešetaka. Kako bi smirila situaciju, Ivana se oglasila na društvenim mrežama i objasnila o čemu se zapravo radi.

Ivanma Paradžiković Izvor: Instagram

'Prvo mi je bilo smiješno, sve mi je bio bed što ne idem u zatvor da vas sve ne razočaram... ali stvar se otela kontroli. Zovu me tetke, sugovornici, uznemireni poznanici... zabrinuti, uplakani. Stara fotografija, izjava izvučena iz konteksta plus naslov koji nema veze s vezom stvorili su neviđenu histeriju. Dakle, ja ne idem u zatvor! Svima koji ste mi slali poruke podrške,obećavali posjete i kolače u zatvoru... hvala vam od srca kao da sam otišla. Ali i svima nama još jedna poruka da ne vjerujemo svemu što pročitamo na društvenim mrežama. Vrijeme je da malo, svi zajedno, stanemo na loptu', napisala je Ivana na svom Instagram profilu dodajući kako je riječ o lažnim vijestima.

 Izvor: Josip Regović

Inače, ova nagrađivana novinarka rijetko kada dijeli svoju privatnost s javnosti pa se na njenim društvenim mrežama ne mogu vidjeti trenuci iz privatnog života, a još rjeđe i govori o svome životu. Sudeći po njezinoj posljednjoj objavi, zbog neočekivanog razvoja događaja, nije bilo druge nego da se ipak obratiti svojim pratiteljima.

Magazin

Royals