Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

OTKRIVENA TAJNA Kate je dobro znala kako uhvatiti princa Williama

Autor A.S.
Autor A.S.

Sve je isplanirala

Izvor: Profimedia

Kate Middleton, 37-godišnja vojvotkinja od Cambridgea i supruga princa Williama, dobro je znala kako se udati za princa ili mu se barem približiti prije gotovo 18 godina. Naime, otkriveni su novi detalji njihovog upoznavanja koji sada bacaju sasvim novo svjetlo na njihov odnos. 

Njihova ljubavna priča prema njezinoj biografiju djeluje kao iz bajke, no novi detalji otkrivaju nešto sasvim drugo. Službena verzija njihove priče jest da su se oni upoznali na prestižnom fakultetu Saint Andrews na kojem su zajedno studirali. 

Kate Middleton Izvor: Profimedia

Nakon što su diplomirali, viđali su se još nekoliko godina, a ona je 2010. godine čitavom svijetu predstavljena kao zaručnica princa Williama. Nakon godinu dana svijet je posvjedočio jednim od najpraćenijih vjenčanja. Ubrzo su postali i roditelji malenom princu Georgeu, a zatim i princezi Charlottete princu Louisu. 

No, da sve nije teklo tako kako je općepoznato, govori svjedočanstvo poznanika kraljevskog para. Naime, Kate je prije dolaska na fakultet donijela naglu odluku koja je u potpunosti promijenila tijek njezinog života.  Kate je Williama upoznala, kako kažu, puno prije dolaska na sveučilište. 

Poznato je to da je Kate 2001. godine odlučila upisati fakultet u Edinburghu. Štoviše, već je sve bilo spremno za njen dolazak tamo, ali u posljednji trenutak je promijenila odluku i šokirala roditelje i prijatelje upisom na Saint Andrews, koji je između ostalog upisao princ William, a sa kojim je kasnije započela ljubavnu romansu.

Kate Middleton i princ William Izvor: Instagram

Najčitanije

Najnovije

loader