Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Domaća pjevačica postala zvijezda zrakoplovne luke

Autor I.K.K.
Autor I.K.K.

Svi su se iznenadili

Izvor: Instagram

Mlada 25-godišnja pjevačica u usponu Jelena Žnidarić, poznatija kao Zsa Zsa, sasvim je neplanirano postala zvijezda zrakoplovne luke u švicarskom Zürichu. Dok je na povratku iz Francuske čekala na let za Zagreb, pianist u restoranu počeo je svirati pjesmu glazbene dive Adele 'Make you feel my love', a Zsa Zsa je osjetila inspiraciju da mu se pridruži na mikrofonu. Na zadovoljstvo iznenađenih gostiju, pjevačica je lijepo otpjevala Adelin emotivni hit, a to iskustvo joj je, priznala je na društvenim mrežama, ispunilo srce.

 'Neplanirane stvari su uvijek najljepše... baš kao Gospodin na pianu koji je svirao ovu Adelinu pjesmu za mene u zrakoplovnoj luci... P.S. ova žena iza mene je život', napisala je Zsa Zsa uz video koji je objavila na Instagramu, a gospođa na koju se referira je gošća koja je sjedila iza nje tijekom izvedbe i koja joj je na kraju zapljeskala. 

Podsjetimo, Zsa Zsa je prije sedam dana svoje pratitelje na Instagramu obradovala fotografijom na kojoj grli ovcu. Snimila ju je prilikom posjeta farmi, dok se odmarala u francuskom skijaškom selu Megeve.

'Imala sam kao klinka ovcu za ljubimca... ne za ražanj... ne za vunu... bila je moja mala maza. Mahala bi tim malim repićem naaajslađe na svijetu kad bi joj dala mlijeko iz flašice... bar dok je bila beba. A kasnije, kad je flašica postala prošlost, repić je i dalje veselo mlatarao čim me ugledala... Skakala bi mi uvijek u krilo da ju češkam i stisnem k sebi... pratila je svaki moj korak... nije bila drugačija od psa ili mačke, umiljatost joj je bilo drugo ime. A taj pogled pun ljubavi ne mogu dan danas opisati, ali jedno znam - naučila me ono što mnogima danas treba ponavljati - svaka životinja, bio to pas, krava, svinja, ovca... svaka od njih neizmjerno voli kad osjeti toplinu s druge strane. I to je to to,  samo voli! Mržnju ne poznaje! Poznaje samo tugu kad osjeti ljudsku mržnju... e... da bar više ljudi razumije i ima priliku odrastati uz njih, pa da shvate koliko smo mi zapravo mali naspram njih', napisala je uz objavu.

Tagovi

Izbor Urednika

Royals