Sarah Hyland, Američka glumica najpoznatija po ulozi vrckaste Haley Dunphy u seriji 'Moderna Obitelj', ovog vikenda službeno je proslavila zaruke sa svojim partnerom Wellsom Adamsom u okrilju najbližih prijatelja i obitelji. Ova 28-godišnjakinja i njen budući suprug su se pohvalili svojim pratiteljima na Instagramu i tako im omogućili pogled iza kulisa.

'Prije dvije godine izveo me van na piće i tacose. Još uvijek idemo u iste izlaske, ali smo sad zaručeni', napisala je Sarah uz nekoliko simpatičnih fotografija na kojima ona i njen zaručnik nazdravljaju trenutku kada će izgovoriti sudbonosno 'da'.

Adams koji je široj javnosti poznatiji kao bivši natjecatelj televizijskog showa 'Gospodin Savršeni' i barmen iz serije 'Bachelor in Paradise', u međuvremenu se na svom Instagram profilu pohvalio svojom zaručnicom koja je spremno pozirala za fotografa te izgledala naprosto senzacionalno u haljini boje bjelokosti. 'Pa tko se ne bi htio udati za mene' našalio se 35-godišnji glumac izvodeći grimasu.

Podsjetimo, par se upoznao prije dvije godine preko društvenih mreža, kada su si međusobno komentirali objave, nakon čega se Wells odvažio poslati poruku, a sve ostalo je povijest. Sredinom srpnja ove godine zaručili su se na pješćanoj plaži, što je doista bilo kao iz bajke.