Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

VIDEO Gospodin Savršeni otkrio pravi razlog prekida s Nušom

Autor I.K.K.
Autor I.K.K.

Želi završiti tu priču

Izvor: RTL Press

Mijo Matić poznatiji kao Gospodin Savršeni navukao je bijes javnosti nakon što je u finalu showa izabrao slovensku pjevačicu Nušu Rojs, a  nakon showa prekinuo vezu s njom, premda se ona htjela zbog njega preseliti u Zagreb. Iako je poslije kritika preuzeo odgovornost i rekao kako nije ponosan svojom odlukom, ali je postupio iskreno, 27-godišnji Mijo se ponovno osvrnuo na Nušu i otkrio nove detalje o razlazu u razgovoru za Podcast Inkubator, a progovorio je i o svom životu nakon showa i o tome kako prilazi ženama.

'Ne osjećam kemiju s njom. Mislim da ne bih mogao dalje razvijati odnos s njom od ovog što je bilo. Ne bih je volio zavlačiti. Vidim koliko joj znači glazba i volio bih da se ostvari u tom pogledu i da bude sretna, da radi ono što voli', objasnio je.

Pitali su ga i kako prilazi djevojkama, a Mijo je odgovorio: 'Zanimljivi su ti trenuci upoznavanja. Lako biti dobar u svom poslu. Žene su misterija... Kad ulaziš u to nepoznato područje, nikakva tebi diploma ne garantira, ni auto, ni tijelo, mišići, pločice ni ništa. Tu je teren sklizak samo tako', rekao je i priznao da se nakon završetka showa nije puno viđao s curama.

Mijo matić Izvor: RTL Press


Jedan od gledatelja ga je pitao kakvo bi mišljenje imao o Gospodinu Savršenom, odnosno samom sebi, da je show samo gledao na televiziji. 'Dečko koji se zabavlja', kratko je odgovorio Gospodin Savršeni. Za kraj je otkrio i koje ga djevojke posevbno privlače.

'Kristina Mandarina nije moj tip, ali Nives Celzijus mi je dobra, a i Severina mi se sviđa', rekao je uz smijeh.

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader