Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Teško razdoblje za Ellu Dvornik: 'Sve se dogodilo prebrzo'

Autor T.O.
Autor T.O.

Otvorila je dušu na Instagramu

Izvor: Instagram

Blogerica i poduzetnica, 28-godišnja Ella Dvornik sa suprugom Charlesom očekuje drugo dijete, a budući da sada imaju potrebe za više prostora, odlučili su se preseliti u novi dom. Koliko muke joj preseljenje zadaje, Ella se požalila svojim pratiteljima na Instagramu.

'Nisu oni skandinavci ludi što žive u 10 kvadrata i sve im stane unutra. Pozesija je najveće ropstvo. Imati hrpu stvari uz koje se vežeš emotivno, koje ne znaš trebaju li ti ili ne, koje ti je krivo baciti jer je trošak, koje si zaboravio, za koje nisi znao ni da imaš. I toliko je stresno to sve. Realno, sve je to višak, mogla bih bez 90 posto stvari koje su se nakupile godinama. Tek kad smo ih selili dobile su na težini. Idućih par dana ću se posvetiti tome da očistim život od svih nepotrebnih stvari. Pokloniti, dati, zamjeniti, prodati. Što god samo da nađu novi dom. Pokušat ću se i malo bolje organizirati. Preneuredno mi je sve u glavi. Prebrzo je prošla godina, sve se dogodilo prebrzo. Ne znam kakav je vama bio listopad, al' ne ponovio se više. Sretan vam studeni, da bar vam bio najbolji ikad', napisala je pored fotografije kutija prepunih stvari.

Inače, Ella je nedavno otkrila da se nalazi u 18. tjednu trudnoće, a ona i njezin suprug Charles Pierce otkrili su kako bi prinova u obitelj trebala stići na proljeće. Glasine o tome da bi u njihovu obitelj mogla stići još jedna djevojčica pokrenula je sama Ella nedavnom objavom. Blogerica je, naime, u procesu selidbe u novi dom, o čemu redovno izvještava pratitelje na Instagramu, podijelila kako joj pakiranje mnoštva odjeće nije najugodniji posao, ali je u svemu pronašla i pozitivnu stranu. 'Odjeća od Balie kad je bila mini. Super što mi je sve ostalo pa mogu opet iskoristiti', napisala je i tako potaknula svoje pratitelje da pomisle kako će malena Balie dobiti sestricu.

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader