Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Davor Bilman: 'Spontano i prirodno se podbadamo i svađamo'

Autori T.O. Autori A.S.
Autori T.O. Autori A.S.

Sve nam je ispričao

Izvor: Instagram

Diplomirani ekonomist, 44-godišnji Davor Bilman, danas se bavi poslom koji obuhvaća psihologiju, a nedavno je javnosti predstavio metodu ‘Skener osobnosti by Davor Bilman’ jer vjeruje da je u prodaji, vođenju posla, kao i komunikaciji u svakodnevnom životu poznavanje osobnosti presudno za uspjeh. Ipak, domaćoj publici najpoznatiji je kao član žirija emisije 'Supertalent' na Novoj TV, gdje zajedno s Majom Šuput, Jankom Popovićem Volarićem i Martinom Tomčić, bira najtalentiranije natjecatelje. Davor je poznat po tome što često bez zadrške iznosi svoje mišljenje, na što publika zna vrlo oštro reagirati. Koji nastup u showu mu je ostao u posebnom sjećanju te smetaju li ga kritike na vlastiti račun, ovaj svestrani Zagrepčanin ispričao je samo za Story.hr.

'Teško je izdvojiti samo jedan određeni nastup za koji mogu reći da me oduševio. Tijekom audicija smo se nagledali pregršt nastupa i ovisno o trenutku dolazi i prolazi oduševljenje', započeo je Davor i otkrio koji će nastup sigurno dugo pamtiti. 'Definitivno nastup izvođačice pod umjetničkim nazivom 'Busty heart', ali nikako po nečemu ugodnom ili dobrom', kazao je u svom prepoznatljivom stilu.

Budući da često bez zadrške iznosi svoje mišljenje, Davor nam je otkrio i smetaju li ga negativne reakcije publike na njegove komentare. 'U početku mi je smetalo, a sada nakon tri sezone sam se naviknuo. Zamislim si jednog malog čovječuljka koji mi u takvim situacijama šapne u uho: 'Ovo je samo show'', kaže.

Kao već dobro uigrana ekipa, Davor se jako povezao s kolegama iz žirija, pa šale na svoj račun, kaže, ne shvaća osobno. 'Super mi je raditi s kolegama iz žirija čak i kada vidimo nastup dijametralno suprotno. Funkcioniramo spontano i prirodno, pa se čak spontano i prirodno podbadamo i svađamo', govori nam.

Iako se ponekad doima sarkastično i hladno, Davor priznaje kako ga može raznježiti kada kod nekoga prepozna iskrenu emociju koju prati sreća i životna radost. Budući da je Davor učitelj plesa kojim se bavi od svoje četrnaeste godine, posebnu pažnju uvijek pridaje plesnim točkama. Ovogodišnji natjecatelji tako su u njemu potaknuli različite reakcije: 'Evo nekoliko opisa ovogodišnjih plesnih kandidata: mrak, top, tak tak, mlitavo i dosadno, već viđeno, školska priredba, vauuuuu!'.

Iako se cijelog života intenzivno bavio plesom, Davor je nedavno izjavio kako je u plesnoj mirovini, a otkrio nam je i što točno pod time misli. 'Plesna mirovina znači da se ne bavim natjecateljskim plesom. To nikako ne znači da ne plešem, samo sada plešem za svoj gušt i uživam u tome. Ples je moja strast koje se ne želim odreći', zaključio je.

Tagovi

Najčitanije

Najnovije