Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mijo Matić progovorio o novoj djevojci

Autor I.G.

Otkrio nam detalje

 Izvor: RTL Press

Od finala druge sezone RTL-ova showa 'Gospodin Savršeni', prošlo je nešto više od dva tjedna, a glavni protagonist, 27-godišnji Mijo Matić, i njegova odluka da u konačnici prekine odnos sa Slovenkom Nušom Rojs, i dalje su jedna od gorućih tema u javnosti. Ako je suditi prema komentarima na društvenim mrežama, mišljenja obožavatelja i dalje su podijeljena, a tim povodom, mi smo odlučili kontaktirati Miju i saznati kako se on nosi s pritiskom javnosti, u kakvom je odnosu s drugim djevojkama iz showa te je li nakon snimanja emisije upoznao onu pravu.


'Svatko ima pravo na svoje mišljenje, a rekao bih i na svoj život, no ne i tuđi. Shvatio sam da ne mogu svima ugoditi, trebat će malo vremena da se slegnu stvari i ohladi glava, a srce ponovno zagrije', odmah je na početku istaknuo 27-godišnjak dajući do znanja da ga negativni komentari na društvenim mrežama i ne zamaraju previše.

Također, otkrio je i u kakvom je odnosu sa Slovenkom kojoj je, kako je sama priznala, svojom odlukom slomio srce. 'Ostali smo u dobrim odnosima. U jednom su nam se trenutku putevi spojili, a u drugom razdvojili i sada svatko ide svojim putem. Smatram da nas je to iskustvo obogatilo i pripomoglo osobnom razvoju i rastu. To se događa u životu i mislim da nije ništa što već ljudi nisu doživjeli', iskreno je priznao te dodao: 'Ne znam što bi bilo s nama da se sve nije odvijalo pred kamerama, no mogu vam reći da na ovaj način nije bilo uspjeha'.

Unatoč negativnim komentarima na društvenim mrežama, Mijo nam je otkrio i kako s istima nije imao iskustva u javnosti. 'Obožavatelji prilaze na ulici i dosta su pozitivne reakcije, a do sada nisam doživio nijednu neugodnu situaciju u javnosti', ističe Siščanin i priznaje: 'U inbox mi je u jednom trenutku dolazilo više od sto poruka, sad sve manje kako je emisija završila, ali još nisam stigao sve to pročitati'.

Za kraj, ovogodišnji 'Gospodin Savršeni', odlučio nam je otkriti u kakvom je odnosu s drugim djevojkama iz showa te je li nakon snimanja uspio pronaći onu pravu. 'Nedavno sam se na reviji vidio s Julie i Alenkom. Popili smo piće i ugodno razgovarali', kratko je komentirao Mijo odnos s kandidatkinjama te na pitanje o novoj djevojci dodao: 'Trenutno ne razmišljam u tom smjeru i još se nije to dogodilo'.

Magazin

Royals