Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Silvia iz 'Gospodina Savršenog' ima novog dečka

Izgledom je potpuna suprotnost Miji

Izvor: RTL/Silvia Pokrajac

Iako jedna od 19 natjecateljica koje su se u drugoj sezoni 'Gospodina Savršenog' borile za srce Mije Matića, 19-godišnja Silvia Pokrajac, ljubav nije pronašla s Gospodinom Savršenim, sreća joj se osmjehnula nakon showa, doznaje RTL. Našla si je novog dečka koji je sušta suprotnost Miji.

Silvia Pokrajac Izvor: RTL/Silvia Pokrajac

 'Zove se Antonio Marić i klavijaturist je u bendu Barabe, a uz to, završava glazbenu akademiju pa nas je zapravo glazba zapravo tako brzo i spojila. Već se dulje želim početi baviti pjevanjem pa smo Antonio i ja počeli vježbati moje pjevanje u studiju jer uz to što svira klavir, svira i druge instrumente te pjeva', ispričala je Silvia.

Silvia Pokrajac Izvor: RTL/Silvia Pokrajac

Dodala je i kako uskoro planiraju snimiti zajedničku pjesmu te imaju u planu još nekoliko projekata vezanih uz glazbu. Otkrila je i kako je planula iskra među njima. 

'Započeli smo odnos kao prijatelji nakon što smo se upoznali početkom godine, a zatim se počeli sve češće viđati nakon što sam izašla iz showa i rodila se ljubav', rekla je Silvia, a pojasnila je i što ju je privuklo na njemu.

Silvia Pokrajac Izvor: RTL/Silvia Pokrajac

'Karakter i kako se odnosi prema meni. Pažljiv je i drag, a izgledom je potpuna suprotnost Miji, a kao što sam i prije rekla - više volim tamnije dečke', priznala je mlada studentica Pravnog fakulteta u Zagrebu, koja je nakon ispadanja iz showa u razgovoru za Story.hr otkrila koja joj je najveća lekcija koju je naučila u 'Gospodinu Savršenom'.

'Definitivno je najvažnija lekcija vezana uz ljubav. Žao mi je što se nisam na vrijeme otvorila, što se nisam najbolje prikazala i što se ponekad mogao steći pogrešan dojam o meni. Nisam pokvarena i nisam zločesta, imam veliko srce koje sam mogla ranije u showu pokazati. Ubuduće mislim više pričati o svojim osjećajima te ljudima koji me okružuju pokazati da nisam hladna i bezosjećajna', rekla je.

Najčitanije

Najnovije

loader