Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Goran Bogdan: 'Boli me ku*** za Hrvatsku'

Što ga je spopalo?

 Izvor: Story

Reakcija domaćeg glumca Gorana Bogdana nakon što je u Srbiji priveo kraju snimanje drugog dijela iznimno uspješne serije 'Senke nad Balkanom' zapanjila je hrvatsku, ali i srpsku javnost. Goran je dao intervju za srpski magazin Alo, a kad su ga pitali smeta li mu što serija nije emitirana u Hrvatskoj, 38-godišnji glumac odgovorio je burno. 'Ma boli me ku*** za Hrvatsku i za to što serija tamo nije emitirana. Slobodno to napišite', oštro je poručio na početku razgovora.

Potom se malo smirio i nastavio pomirljivim tonom. Objasnio je da puno snima za američko tržište, a za hrvatsku i regionalnu filmsku scenu nije imao riječi hvale.

'Glumci s Balkana imaju veće mogućnosti kad se otisnu u svijet, pogotovo na tako velikim tržištima', rekao je. 'Malo toga fali američkom tržištu, možemo im samo ponuditi naše probleme. Nije stvar novca, nego kako oni sve to rade. Za razliku od njih, mi jednostavno ne vidimo naše potencijale, niti ih otkrivamo, tako da nije problem u Americi. Sve je do pojedinca, kada bi se svako bavio svojim poslom, bilo bi mnogo bolje. Neka svako čisti svoje dvorište i bavi se sobom. Kada bismo tako funkcionirali, odmah bi nam bilo bolje', objasnio je jedan od najpoželjnijih neženja Hrvata, koji je zaljubljen u 12 godina mlađu kolegicu Jovanu Stojiljković, što se vidjelo u Sarajevu uoči premijere druge sezone serije ‘Senke nad Balkanom’, kada su izmijenjivali široke osmijehe, nježne dodire i poglede.

Goran Bogdan Izvor: Robert Gašpert

Priznao je i kako mu nije drago što je završeno snimanje serije 'Senke nad Balkanom'. 'Obožavam raditi i nijedan trenutak mi nije pao teško na snimanju. Ipak, razumijem Dragana jer je njemu stvarno bilo najteže. On se slomio kako bi serija bila ovako dobra', rekao je.

Podsjetimo, kostimirana povijesno-kriminalistička serija autora i producenta Dragana Bjelogrlića najskuplja je ikad snimljena u Srbiji, gdje je postigla iznimno veliku gledanost, a u najkraćim crtama može se opisati kao gangsterska priča o nostalgičnom sjaju prve Jugoslavije

Tagovi

Magazin

Royals