Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sandra Perković: 'Ja sam uvijek zaljubljena'

Iskreno o ljubavi

  Izvor: Instagram

Višestruka zlatna olimpijka u bacanju diska, 29-godišnja Sandra Perković, jedno je od omiljenih domaćih lica, a osim svojim sportskim uspjesima, pažnju javnosti nerijetko privlači kako modnim kombinacijama tako i šuškanjima o ljubavnom životu. Iznimka nije bio ni Sandrin posljednji intervjuu koji je dala za In magazin, u kojemu je, između ostalog, odlučila progovoriti i o svom ljubavnom životu.

Naime, 29-godišnjakinja je pričajući o svom treneru Edisu Elkaseviću, s kojim je svojedobno bila i u vezi, rekla kako joj je on veliki motivator i vođa te velika podrška kada joj je to najpotrebnije, a potom se osvrnula i na trenutni ljubavni status. 'Ja sam uvijek zaljubljena i tako mi je lijepo u životu', kroz smijeh je rekla Sandra ne otkrivajući detalje.


Inače, iako Sandra ne voli govoriti o ljubavnom životu, nedavno je za Story. hr komentirala vijest o kojoj se šuška, kako se namjerava vjenčati upravo za Edisa. 'Eto, moram reći da ste me zatekli s pitanjem, jer ni ja sama o tome ne znam ništa. Ne znam otkuda vam ta vijest, ali morat ću vas razočarati i reći da je neistina. Jedino što sada znam o svome vjenčanju je tko će mi sašiti vjenčanicu - moja velika prijateljica Aleksandra Dojčinović. O ostalom, kada ta vijest bude točna bit ćete obaviješteni u potpunosti', rekla je tada.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image