Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Natjecatelji iz 'Života na vagi' priznali da se između njih rodila ljubav

Autor M.A.
Autor M.A.

Ljubav je na pomolu

Izvor: RTL

Još jedna emisija 'Života na vagi' je iza nas, a uz standardne emocionalne trenutke koje kandidati prolaze dok se suočavaju sa svojim nesigurnostima i strahovima, gledatelji su zapazili jedan nesvakidašnji detalj koji bi se prije mogao primjetiti u 'Ljubav je na selu'. Naime, očito je da su osim krvi, znoja i suza, naporni treninzi izrodili - ljubav. 

život na vagi Izvor: RTL

Zadatak koji je ovog tjedna zadesio kandidate je bilo skupljanje naranči s poda, a svakom prikupljenom narančom, kandidati su zaradili pola kilograma prednosti na vaganju. U crvenom timu igrali su Julija, Danijela, Ivan i Marino dok u plavom igraju Gurka, Nea, Maca i Sara. Spretnijim se na kraju pokazao plavi tim koji je u zadanom vremenu skupio 20 naranči i tako zaradio prednost od pet kilograma. 

život na vagi Izvor: RTL

Marina je na vaganju Marijana pitala što ima novo na ljubavnom polju, ali on se ipak suzdržao od odgovora. Na kraju je ipak pokleknuo pod pritiskom i priznao kako se između njega i Sare rađa nešto više od prijateljstva. 'Ja i Sara smo se tu nekako zbližili, sprijateljili najviše. Kažem, cura je lijepa, draga, ima nešto sigurno', rekao je Marino. Točka na 'i' bila je brojka koju je pokazala vaga kada je Marino na nju zakoračio jer je potvrdila da izgubio 3.5 kilograma. Njegova nova odabranica Sara je pak izgubila samo 0.2 kilograma s čime nije bila zadovoljna, ali je vjerojtano kako će joj nova ljubav dati dodatnu snagu da ustraje dok ne postigne svoj krajnji cilj.

Najčitanije

Najnovije

loader