Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Nuša potvrdila šuškanja oko svog ljubavnog života nakon Gospodina Savršenog

Autor M.A.
Autor M.A.

Okrenula novi list

Izvor: Instagram

Pobjednica ovogodišnje sezone reality emisije 'Gospodin Savršeni', 28-godišnja Nuša Rojs, ponovno je otvorila svoj Instagram profil za javnost i odmah se svojim pratiteljima požalila na poteškoće u ljubavnom životu s kojima je suočena nakon medijski eksponiranog prekida s Mijom Matićem. 

nuša rojs Izvor: Instagram

Brojni obožavatelji emisije 'Gospodin Savršeni' nagađali su kako Nuša neće brzo preboliti Miju Matića nakon njihove kratkovječne veze, a novom objavom na Instagramu, slovenska pjevačica je potvrdila kako su ta šuškanja istinita. Naime, lijepa Slovenka objavila je fotografiju gumenih medvjedića koji se drže za ruke uz natpis: 'Ono kad slatkiši imaju bolji ljubavni život od tebe', te tako dala naslutiti da joj po ljubavnom planu još uvijek ne cvatu ruže. Fotografiju je upotpunila smajlićima kako bi odala dojam nonšalancije, ali očito je da još uvijek misli na Gospodina Savršenog. 

No, da se okreće karijeri i da ne plače nad prolivenim mlijekom pjevačica je dala naslutiti u još jednoj objavi u kojoj je najavila novu pjesmu, prvu na hrvatskom jeziku, koju je nazvala 'Sudbinu samo nebo piše'. 'Ja sam ona koja iskreno vjeruje, da pravu ljubav naći će', dodala je u opisu fotografije. 

Tagovi

NAJNOVIJE

loader