Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

OPSESIJA Glazbenik ne pušta kći samu ginekologu

Autor J.P.B
Autor J.P.B

Iznenaditi će vas razlog

Izvor: Instagram

Američki reper Clifford Joseph Harris Jr., poznatiji kao T.I., šokirao je javnost svojim najnovijim priznanjem. Ovaj 39-godišnjak, naime, otkrio je kako svake godine, odmah nakon njezinog rođendana, svoju 18-godišnju kćer Deyjah Harris odvodi ginekologu kako bi provjerio je li još uvijek nevina. Pjevač je gostovao u podcastu 'Ladies Like Us', gdje je naglasio kako mu je izrazito važno da njegova kći tinejdžerica ostane djevica, te zato s njom uvijek odlazi na redovite godišnje ginekološke preglede.


'Iako joj je 18 godina, mogu potvrditi da je himen moje kćeri još netaknut', rekao je reper koji je i opisao detalje jednog takvog posjeta liječniku. 'Jednom, mislim da je bilo oko njezinog 16. rođendana. Obično dan nakon tuluma ona uživa u poklonima, a ja joj stavim naljepnicu na vrata: 'Ginekolog. Sutra. 9:30', rekao je glazbenik. A kako liječnici ne bi smjeli dijeliti informacije o pacijentima bez njihova pristanka, T.I. je otkrio i taktike kojima kći natjera na to.


'Deyjah, žele da potpišeš ovo da možemo dijeliti informacije. Ima li nešto što želiš da ne znamo? Vidite, doktore, nema problema', opisao reper koji osim Deyjah ima i trogodišnju kći Heiress te 15-godišnjeg sina Kinga, koje je dobio u braku sa sadašnjom suprugom, 44-godišnjom pjevačicom Tamekom 'Tiny' Cottle. Iako mu je sin King priznao da je seksualno aktivan, repera čini se, to ne brine ni približno kao 'ljubavni' život njegove kćeri.


'Drugačije se osjećam u vezi sina i kćeri. I to je istina, mislim da nema oca koji će vam reći drugačije', rekao je T.I. Njegova posesivnost nad seksualnim aktivnostima žena u njegovom životu, čini se, ne staje na kćeri. Reper je tako nedavno izjavio i kako mu njegova pet godina supruga Tiny prema bračnom ugovoru duguje seks.

Najčitanije

Najnovije

loader