Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

MIljenik žena: 'Kako sam umalo izgubio život'

Autor Maja Šitum
Autor Maja Šitum

Zvijezda serija ‘One Tree Hill’ i ‘Riverdale’, 38-godišnji glumac Chad Michael Murray, gostovao je u radijskoj emisiji ‘The Jess Cagle Show’, u kojoj se prisjetio događaja koji mu je zauvijek obilježio život.

Izvor: Profimedia

Story: Kako održavate kondiciju?

Ne pijem alkohol, a kod kuće pazimo da dobro i kvalitetno jedemo. Tome supruga Sarah Roemer i ja učimo i djecu jer te hrana može ozlijediti. Iskusio sam to na svojoj koži.

Story: Kako?

Sa 15 godina imao sam zapletaj crijeva, vjerojatno zbog loše prehrane. Nisu znali što mi je. Igrao sam američki nogomet i, ovo će zvučati glupo, ali vjerujte mi, nisam na nekom egotripu, no fizički sam bio u odličnom stanju. Trbuh mi je bio vrlo napet pa se nije proširio kada je došlo do unutarnjeg krvarenja. Zbog trbušnih mišića trbuh mi je stalno izgledao ravno i liječnici nisu mogli vidjeti da krvarim. Padao mi je broj crvenih i bijelih krvnih zrnaca, a liječnici nisu znali gdje odlaze.

Story: Situacija je bila ozbiljna?

Gotovo sam umro. Doveli su mi svećenika i sjećam se da je to bio jedini put kad sam vidio tatu kako plače. Odnosno, jedan od dva puta. Sjedio je na kraju moga kreveta i molio se dok sam ja padao u nesvijest i budio se.

Story: Kako su liječnici shvatili u čemu je problem?

Te mi je noći medicinska sestra spasila život. Zvala se Sandy i ona je, usprkos propisanoj terapiji, napravila transfuziju krvi. Zatvorila je vrata, dala mi četiri vrećice krvi i spasila mi život. Nikada je neću zaboraviti i godinama kasnije sam joj, sve dok nije prešla u drugu bolnicu, nosio čokolade.

Story: Kako je tekao oporavak?

Dobro, a u svemu tome spasila me televizija. Neprestano su se vrtjeli filmovi i tada sam shvatio da to želim raditi. Želim dati ljudima nešto
što će ih nasmijati, želim ih zabavljati kako bi se prestali brinuti zbog dosadnih stvari u životu. Možda ti se nešto loše događa, ali barem
ću te na nekoliko sati iščupati iz toga.

Najčitanije

Najnovije

loader