Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Zvijezda 'The Yarda': 'Ljubav je u drugom planu'

Autor Nikolina Guja
Autor Nikolina Guja

Zvijezda Netflixove zatvorske serije ’The Yard’ odmalena se divila glumačkim zvijezdama, a zahvaljujući svom trudu i sama je postala jedna od njih. Glumačkom poslu toliko je posvećena da je potpuno zanemarila privatni život

Izvor: Profimedia, NETFLIX

Kad sam imala osam godina, s oduševljenjem sam gledala glumice u tada popularnim serijama. Nisam mogla ni sanjati da ću jednog dana dobiti priliku biti na njihovu mjestu. Dugo sam se borila za svoje snove - kaže 39-godišnja turska glumica Demet Evgar koja je sa 17 godina počela glumiti u amaterskom kazalištu, a do danas je ostvarila brojne uspješne uloge. Na toj listi uspješnica uskoro bi se mogla naći i turska serija ‘Avlu’ (The Yard), čija se prva sezona od 18. listopada prikazuje na Netflixu.

Demet Evgar Izvor: Profimedia, NETFLIX


- Serija ‘Avlu’ zapravo je adaptacija australske drame ‘Wentworth’, a radnja je smještena u ženski zatvor u Istanbulu. Utjelovila sam Deniz Demer, koja je dulje izložena nasilju supruga Hakana. U jednoj svađi suprug nasrne na Deniz, a spasi je kći koja odluči upucati oca. Da bi je zaštitila, Deniz preuzima krivnju na sebe te odlazi u zatvor zbog optužbe za pokušaj ubojstva te ondje mora naučiti živjeti u potpuno novim okolnostima - govori Demet kojoj je ta uloga jedna od najdražih u karijeri.
- Na početku mi je bilo teško jer se nikada, srećom, nisam susrela s ikakvim oblikom nasilja. Nikad nisam bila u zatvoru i zapravo se nikada nisam ni pitala kako je to biti zatvoren iza rešetaka. Spoznala sam neke stvari koje su zastrašujuće - priča 165 centimetara visoka glumica koja je studirala glumu, a tijekom studija okušala se i u pisanju scenarija.

Demet Evgar Izvor: Profimedia, NETFLIX


- Kad pogledam unatrag, sretna sam što sam se ostvarila u filmu, na televiziji i u kazalištu. Možda mi je kazalište najdraže, ali svi ti oblici umjetnosti imaju svoj čar - kaže brineta koja se često i rado prisjeća djetinjstva koje je imalo veliku ulogu u njezinu današnjem uspjehu.
- Roditelji su me od malih nogu učili da je važno imati dovoljno samopouzdanja, uvijek su mi govorili da moram slijediti svoje snove. Nije prošao ni dan da mi mama nije rekla da sam posebna i nadarena. To je poprilično utjecalo na moje vrijednosti i vjeru u sebe. Naučila sam da je samo nebo granica i da mogu što god poželim - kaže glumica.
O njezinu se privatnom životu jako malo zna. Poznata je samo njezina jednogodišnja veza s glumcem Sarpom Levendogluom s koji se razišla 2013. godine.
- Ne volim mnogo govoriti o ljubavnom životu. Uostalom, kod mene se ništa posebno ne događa. Uvijek mi je fokus bio na poslovnom životu - zaključila je lijepa glumica.

Tagovi

Najčitanije

NAJNOVIJE

loader