Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Poznati muškarci otkrili kakvi su u kuhinji

Autori A.S. N.R.
Autori A.S. N.R.

Potvrdili da jednakost u njihovim obiteljima postoji

Izvor: Carmelo Sgarlata, Studio Dream Art

Došla su vremena kad se vrlo rijetko u današnjim kućanstvima očekuje da vrijeme u kuhinji provode samo žene. Povodom prvog četvrtka u studenom, koji se naziva 'Man Makes Dinner Day', i koji je samo jedan korak prema postizanju jednakosti između muškaraca i žena, za Story.hr govore domaći supruzi i zvijezde hrvatske estrade, glazbenik i suprug pjevačice Žanamari, Mario Perčić i reper Marin Ivanović - Stoka. Obojica su, kako nam govore, upoznati s kuhanjem, što pokazuju i specijalitetima koje pripremaju za svoje supruge, Žanamari i Jasnu.

'Mislim da ovisi o funkcionalnosti kućanstva i vremenu koje jedan par ima za kuhanje. Ako žena radi cijeli dan i dođe kući umorna, logično je da će muškarac nešto skuhati i oprati suđe nakon svega', započeo je Mario koji je 2014. godine oženio pjevačicu, s kojom surađuje i u poslovnom životu. 'Kod nas se kuha kako tko stigne, ali većinom kuhamo zajedno. Ili ja krenem, pa Žaky dovrši, ili obrnuto. U svakom slučaju si pomažemo', iskreno nam je rekao.

Kako svatko od nas neka jela priprema lakše nego druga, ovaj glazbenik i maneken priznaje da je usavršio pripremu ribe. 'Omiljeno jelo moje supruge je riba, a toliko sam usavršio pripremu i prezentaciju da ću vjerojatno svoj glazbeni studio pretvoriti u riblji restoran koji će pripremati samo jednu vrstu ribe', našalio se suprug i otac njihove četverogodišnje Gabrijele.

S njim se slaže i naš reper Stoka, koji je ove godine proslavio prvu godišnjicu braka sa suprugom Jasnom. Kako govori, smatra da je sve to vrlo relativno. 'Onaj tko se osjeća bolje u kuhinji, taj i kuha', započeo je Marin koji je u trenutku pisanja odgovora kuhao. Ono na što je uvijek ponosan, su jela koja sadržavaju tjesteninu i meso dok je Jasna majstor za juhe, variva i jela u peći. 'Jaca voli biftek, samo proteini', otkrio nam je omiljeno jelo svoje odabranice.

Najčitanije

Najnovije

loader