Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Fotografije luksuznog doma Darka Lazića

Autor M.A.
Autor M.A.

Nije štedio

Izvor: Instagram

Popularni pjevač, 28-godišnji Darko Lazić, regiju je pokorio svojim glazbenim hitovima, no kada pričamo o njegovom privatnom životu, ovaj izvođač prilično je samozatajan. Darko do sad nije otvarao vrata svoje kuće predstavnicima medija, no njegova zaručnica Marina Gagić, odlučila se pohvaliti svojim pratiteljima na Instagramu.

Darko Lazić Izvor: Instagram

Naime, Marina je snimkom otkrila djelić atmosfere iz privatnog doma u kojem živi s Darkom. Dok je pjevač sjedio na kauču, ona ga je snimala, a u pozadini su se vidjeli elementi luksuznog doma u kojem uživaju sa sinom Aleksejem.

Darko Lazić Izvor: Instagram

Zaručnica popularnog pjevača objavila je snimku na kojoj se pohvalila kako će s budućim suprugom uskoro podijeliti pizzu u dnevnoj sobi koja ostavlja bez daha. Naime, riječ je o prostoriji s visokim zidovima u kojoj dominira namještaj svijetlih boja, a u pozadini su vidljivi i drveni stupovi koji upotpunjuju dojam luksuza. Zanimljiva je činjenica kako je njihov dom odlično osvijetljen i očito je kako par nije štedio kako bi im boravak u obiteljskom domu uvijek izgledao vedro, pa je pored svijetlih zidova tu i bogata rasvjeta.

Tagovi

loader