Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Slavko Sobin otvoreno progovorio o očinstvu

Autor N.R.
Autor N.R.

Ima posebnu želju

Izvor: Instagram

Domaći glumac, 34-godišnji Slavko Sobin kojeg publika poznaje iz serija 'Na granici, 'Ruža vjetrova', 'Najbolje godine', ali i po pobjedi u nedavno završenom showu 'Ples sa zvijezdama', otvoreno je progovorio o očinstvu za 'Cafe TV'. Naime, kako im govori, on za tu ulogu ima posebnu želju, koja se razlikuje od one uobičajene koja podrazumijeva klasičan odnos otac-dijete.

'Želim jednog dana omogućiti nekom djetetu ili djeci školovanje i dobar život. Mislim da će to prije biti putem školarina i mentorstva nego standardnog odnosa otac-dijete', rekao im je glumac koji uz glumu, ljubav dijeli sa svojim psima, Bubom i Marom koje ga prate u stopu. Kako je i za Story.hr svojevremeno govorio, kad je priznao da su one njegova obitelj. 'One su zapravo udomile mene', ispričao nam je tada. Dnevnu dozu ljubavi, koja mu najviše znači, kako im govori u razgovoru, dobiva točno od njih.

Iako o svom ljubavnom životu ne priča, 34-godišnjak može biti ponosan što je nekoliko puta odabran za snimanje spota upravo u toj ulozi bolje polovice. Tako je proživio ljubavnu romansu s Ninom Badrić, ali i mladom pjevačicom Manuelom Svorcan. Prema svemu sudeći, Slavko je trenutno jako zaposlen, zbog čega će i ljubav i očinstvo ipak malo pričekati.

Tagovi

Izbor Urednika

Royals