Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Pjevač uhićen zbog kupovanja kokaina na ulici

Autor M.A.
Autor M.A.

Nikako da se nauči pameti

Izvor: Profimedia

Kontroverzni britanski glazbenik, 40-godišnji Pete Doherty, posljednjih je nekoliko godina poznatiji po svom raskalašenom ponašanju, nego po novim izdanjima rock pjesama koje su ga proslavile. Pjevača grupe 'Libertines' ovoga su puta nevolje pronašle u Parisu, gdje ga je policija uhitila zbog kupovine kokaina, kako prenosi Profimedia. 

Naime, pjevač je uhićen u pariškoj četvrti Pigalle, nakon što su njegovom činu kupovine kokaina posvjedočila dva policajca. Predstavnici zakona su u kasnim noćnim satima primijetili Dohertyja koji se otežano kretao te je bilo očito kako je u alkoholiziranom stanju. Nakon što su prišli pjevaču u njegovom posjedu pronašli su dva grama spomenute droge, a on je završio u pritvoru u policijskoj postaji gdje se još uvijek nalazi dok francuske vlasti ne donesu odluku oko daljnjeg tijeka kaznenog postupka. 

Podsjetimo, pariška četvrt Pigalle poznata je po raskalašenom noćnom životu gdje se prethodno spomenute zabranjene transakcije mogu obaviti na gotovo svakom uglu, a kontroverzni pjevač je u nekoliko prilika u prošlosti bio uhićen upravo zbog kupovine i konzumacije opojnih sredstava. 

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader