Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Marino i Sara tek se zaljubili, a on napustio 'Život na vagi'

Autor I.K.K.
Autor I.K.K.

'NIsam imao pojma koliko će ona biti tužna zbog mog odlaska'

Izvor: RTL

U posljednjoj ovotjednoj epizodi nakon vaganja show je napustio Marino Marušić, između kojeg je planula ljubav s drugom kandidatkinjom, Sarom Sitarić. Marino je nagovarao tim da ga izbace, a nakon ispadanja je priznao kako nije imao pojma da će Sari njegov odlazak tako teško pasti, javlja RTL.

Marino je htio otići zato što je bio demotiviran rezultatom nakon vaganja, a i nedostajala mu je obitelj, no kad mu se želja ispunila, ipak mu je bilo teško kad je vidio Sarine suze na licu. 'Bio sam stvarno razočaran rezultatom ovoga ciklusa. Malo sam reagirao nepromišljeno i vruće glave, a i dosta mi je da me se naziva lijenom osobom', rekao je. Tijekom showa skinuo je 18,9 kilograma, a tim je, kako kaže, zadovoljan. 'Zadovoljan sam brojem skinutih kilograma jer da nisam došao u ovaj show, ne bih nikad krenuo u mršavljenje i sada nastavljam svoju borbu vani', priznao je Zadranin.

Marino Izvor: RTL


'Sara i ja smo sklopili jedno lijepo prijateljstvo, mogu reći da ima tu i malo više od samoga prijateljstva. Sara mi je zapela za oko od prvoga dana. Ja sam joj prvi prišao i tako je počelo. Privukla me svojom dobrotom i iskrenošću te željom da pomogne svima, naravno i ljepotom', kaže 26-godišnjak te priznaje da mu je nakon ispadanja bilo žao što nije mislio na nju kad je tražio od tima da ga izbace.

'Kad sam ih nagovarao, nisam uopće u tom bijesu razmišljao o Sari, što je jako ružno s moje strane. Nisam imao pojma koliko će ona biti tužna zbog moga izlaska, ali poslije je već bilo kasno. Morao sam napustiti show, ali ja je čekam dok završi svoj put u ovom showu i nadam se da će daleko dogurati', priznaje iskreno.

Sara Sitarić Izvor: RTL


Nikome, pa tako ni njemu, nije bilo jednostavno upustiti se u ovu veliku životnu transformaciju. 'U 'Životu na vagi' najteže mi je bilo trenirati s ovoliko kilograma na leđima, ponekad bi izgledalo da sam dosta lijen, ali davao sam sve od sebe. Nekada srce hoće, ali tijelo ne može. Svatko tko misli da je lako neka proba, lako je osuđivati druge', kaže Marino koji je u show ušao sa 167,1 kilograma te dodaje: 'Nisam došao do neke vidljive fizičke promjene, ali siguran sam da ću vani nastaviti pravim putem. Uostalom, sljedeći put kada vidim Saru, želim da i ona bude zadovoljna sa mnom'. 

Najčitanije

NAJNOVIJE

loader