Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Sanja Doležal napokon odala za čime žali

Autor I.K.K.
Autor I.K.K.

Iskreno progovorila

Izvor: Story

Legendarna pjevačica Novih Fosila i voditeljica Sanja Doležal otkrila je u intervjuu za srpski Blic kako si je htjela povećati grudi dok je bila mlađa, ali tada joj to nije bilo dostupno pa je odustala.Priznala je i kako se nikad nije podvrgnula estetskoj kirurgiji i kako je šokirana kad čuje da roditelji kćima za 18. rođendan poklanjaju plastične operacije. 

'Sad imam 56 godina, a kad sam imala 20, estetske operacije nisu bile dostupne. Danas da imam 20 godina, tko zna. Uvijek sam patila što imam male grudi, tako da možda bih otišla i sredila to. Danas sam zadovoljna što u ovim godinama nisam ništa radila jer sad mi više ne treba. Onda kad mi je trebalo, to je bila tabu-tema. Danas se mnogi hvale time, to je postalo trend', kazala je i dodala kako je rastužuje što vidi da jako mlade cure idu pod nož estetskih kirurga.


 'Znam da roditelji za 18. rođendan svojim kćerkama poklanjaju grudi, meni je to šokantno. Hoće li baš te velike grudi nekome spasti i promijeniti život? Nisam sigurna. Suprug i ja smo uvijek prvenstveno ulagali u djecu i u njihovo znanje i obrazovanje jer smo ih učili da im to nitko nikada ne može oduzeti', mišljenja je. 

Na pitanje što misli tko je najviše zaslužan što živimo u vrijeme kad je fizički izgled važniji od onoga što nosiš u sebi, Sanja je odgovorila kako osobe koje se bave javnim poslom moraju paziti što govore i kako izgledaju. 'Mnogima su one uzor, a djeca su osjetljiva. Danas je prevladala ta moda i mnogo se polaže na izgled - na ljusku, a manje na sadržaj. Samim tim šalje se poruka mladima koji još uvijek nisu toliko izgrađene osobe da je važnije ono što imaš na sebi nego u sebi. Tako je u cijelom svijetu, ne samo kod nas. Kao majka djevojke od 23 godine mogu reći da me to dosta brine. Nije lako odrastati kada vidiš svoje uzore isfotošopirane i izoperirane kao Barbike, a kad se pogledaju u ogledalo, nitko nije savršen. Danas, u eri Photoshopa, djeci bi trebalo reći da je prava istina drugačija', rekla je. 


Podsjetimo, Sanja je majka dvoje djece, 20-godišnje Lee i 24-godišnjeg Luke koje je dobila u braku s pokojnim suprugom Nenadom Šarićem, koji je iznenada preminuo prije sedam godina. U intervjuu je priznala kako su ona i suprug kćerku udaljavali od glazbe čitav život, no nisu uspjeli u svojoj namjeri jer je na kraju upisala jazz akademiju u Londonu. Priznala je i kako nikad ne bi uspjela imati obitelj i odgajati djecu da bend nije pauzirao devedesetih godina. 'Tad sam radila na televiziji i s tim poslom bila sam kod kuće često. Mogla sam odgajati djecu', otkrila je voditeljica emisije 'Kuhanje je IN' na Novoj TV.

Najčitanije

NAJNOVIJE

loader