Dominik Livaković sa sportom se upoznao igrajući košarku, ali na njegovu sreću i sreću svih nas, prihvatio se drukčije lopte i danas je jedan od zadarskih nogometnih dragulja.Međutim, 24-godišnjak ne bi danas bio tu gdje jest da je prije nekoliko mjeseci njegova sportska karijera krenula u drugom smjeru. Naime, ljetos je bio relativno blizu odlasku iz Dinama. Francuski Montpellier poslao je u Maksimir ponudu od sedam milijuna eura, ali Dinamo je tu ponudu odbio i rekao da prvog vratara neće pustiti da prijeđe u drugi klub za manje od 10 milijuna. Nova ponuda nije stigla i ostao je u Dinamu s kojim je potpisao novi ugovor prema kojem će zarađivati oko 600 tisuća eura godišnje, što ga čini jednim od najbolje plaćenih igrača u Dinamovoj svlačionici.

Da je transfer realiziran, u Francusku bi za Dominikom otišla njegova djevojka, 25-godišnja Helena Matić s kojom je u vezi dvije i pol godine. 'Bila bih spremna preseliti se. To je normalan put u nogometnoj karijeri i naravno da smo razmišljali o tome', otkrila je Helena koja mu je uz njegovu obitelj najveća podrška.

Sve o sportskim uspjesima, ali i dugogodišnjoj vezi Dominika Livakovića, pročitajte u novom broju magazina Story, koji možete kupiti od srijede 13. studenoga 2019. godine