Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

OTIŠLA PREMLADA Neočekivan uzrok smrti 25-godišnje blogerice

Autor A.S.
Autor A.S.

Otkrili što je bilo

Izvor: Instagram

Esada Okić, 25-godišnja bosanska blogerica, napustila je ovaj svijet u 25. godini života. Bosna i Hercegovina bila je šokirana tužnom vijesti. Nije se znalo što se dogodilo mladoj fotografkinji i influencerici, no sada se zna. 

Poznatija pod imenom Ters Bosanka, umrla je od srčanog udara, prenosi Azra.ba. U međuvremenu se saznalo i kako je Esada bila kratko udana te kako je njezin suprug Ramo shrvan.

Njezin rodni Tešanj je u trenutku objave smrti bio je i još uvijek je potresen ovom informacijom s obzirom na to da je samo par sati prije smrti objavljivala na svom Instagram profilu na kojem je prati više od 11 tisuća osoba, a danas je više nema.

Studij Komunikacijskog fakulteta pohađala je i završila u Istanbulu te je tijekom studija osnovala nevladinu organizaciju Istanbul&I, volontirala u raznim nevladinim organizacijama i predavala engleski jezik. Zbog njezinog talenta za fotografiju ugostio ju je i turski predsjednik Recep Tayyip Erdoğan 2016. godine, kao predstavnicu Bosne i Hercegovine.

Tagovi

loader