Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Damir i Milica dobili drugo dijete, otkrili spol

Čestitke pristižu sa svih strana

Izvor: Story

Riječki glazbenik Damir Urban i njegova dugogodišnja supruga Milica jučer su dobili svoje drugo dijete. U  obitelj stigla je djevojčica, a sretnu vijest na svojem Instagram profilu objavio je ponosni tata. Malena princeza rodila se u Rijeci, a tata je sudjelovao na porođaju.

'Sporo rasti mala vrbo...', napisao je 51-godišnji glazbenik uz fotografiju iz rodilišta te dobio brojne lajkove i čestitke.

Izvor: Facebook

Podsjetimo, Damir i Milica, koji su bračne zavjete izmijenili 2007 godine,  već imaju četverogodišnjeg sina Istoka Zolu, a glazbenik iz prvog braka ima sina Malika. Upravo je magazin Story eksluzivno doznao da sretni par očekuje prinovu, kada su Damir i supruga Milica u kolovozu ove godine došli na kvarnersko gorje došli su s četverogodišnjim sinom Istokom Zolom kako bi ondje proslavili rođendan njegova prijatelja.

'Rođenje djeteta je najmisteriozniji, najveći i najljepši događaj koji čovjek može doživjeti. Bio sam na porođaju. Ne možemo proniknuti u tu tajnu. Koliko god je nesavršen, čovjek je - savršen. Rođenje djeteta je čudo. Veće religije od toga - nema. Moj stariji sin, Malik, izrastao je u vrlo pametnog i dobrog dječaka. Nema razloga da Istok Zola bude drukčiji. Ponosni sam ćaća. Rastao sam se od prve supruge, ali sam vrlo odgovoran roditelj obojice svojih sinova. Moj se život potpuno promijenio, naglavačke, otkako sam postao otac. Nabolje, naravno. Prije sam živio loše, čak i zdravstveno, gotovo klasična rock and roll priča. Jedini poroci koje još imam su cigarete i kava. Čak sam prestao jesti i meso... Djelima pokazujem put svojim sinovima. Riječi bez djela su ništa', izjavio je svojedobno za jedne dnevne novine 51-godišnji glazbenik.

Najčitanije

Najnovije

loader