Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

NIJE ZNALA DA JE TRUDNA Rodila na podu kupaonice pa skoro izgubila bebu

Autor J. P. B.
Autor J. P. B.

Još je u šoku

Izvor: Instagram

Australska manekenka Erin Langmaid doživjela je najveći šok u životu. Ova se 23-godišnjakinja, naime, porodila u kupaonici, a nije imala pojma da je uopće trudna. 

Erin je otišla na toalet, a deset minuta kasnije u naručju je držala kćerkicu, piše Daily Mail. Manekenka tvrdi da nije mogla niti zamisliti da je trudna jer je pila kontracepcijske pilule, a nije imala nikakve simptome 'drugog stanja' poput mučnine, povećanog apetita, pa ni - trudničkog trbuha. Osim toga, za vrijeme trudnoće za koju nije znala, manekenka je cijelo vrijeme radila, ali i uzimala kontracepciju. 

'Ništa nije ukazivalo na to da je naša kćer ovdje. Bio je to najveći šok u našim životima', rekli su novinarima manekenka i njezin dečko, Dan Carty, koji je čuo da se nešto događa u kupaonici, a kad je ušao imao je što i vidjeti.

'Čuo sam vrisak, otrčao sam i otvorio vrata jer sam se zabrinuo za Erin, a onda sam vidio bebu i pomislio: Č'ekaj malo, dvije su? Bio sam preplašen', kazao je Dan. No, za mladi je par porod bio tek prvi šok. Nakon što se rodila, 3.6 kilograma teška djevojčica kojoj su dali ime Isla prestala je disati. Nakon što je poplavila, Dan je u panici pozvao Hitnu pomoć koja je njihovoj kćeri spasila život.

Novopečena majka tvrdi da nije bilo načina da ranije sazna da je trudna, ali su bez obzira na to ona i partner s oduševljenjem dočekali ulogu roditelja i malenu Islu. 'To je naš život i ne bismo ga mijenjali', slažu se manekenka i njezin partner, koji svakodnevno s obožavateljima dijele slatke roditeljske 'muke'.

'Najteži tjedan u našim životima. Ti si moja stijena, a sada si i Islina', napisala je mlada majka ispod dirljive obitejlske fotografije na kojoj novopečeni roditelji poziraju s prinovom. 

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader