Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

PROŠLO JE 16 GODINA Ante iz Supertalenta ušao u trag izgubljenoj sestri

Autor A.S.
Autor A.S.

Nakon očajnog poziva u pomoć

Izvor: Nova TV/screenshot

Bivši natjecatelj Supertalenta Ante Dragojević putem svog Facebook profila prije dva dana obratio se javnosti i zamolio za pomoć. Iako ga hrvatska publika zna po neobičnom talentu i u veselijem tonu, 19-godišnji Ante je bio očajan i ispunjen tugom. Naime, traži sestru koju je davno izgubio.

Izgleda kako je njegova sestra Ivana navodno već pronađena, zahvaljujući umirovljenom policajcu iz Zenice, Hanasu Kovačeviću - prenosi Dnevnik.hr.

Izvor: Facebook

'Pronašao sam kako se zove i preziva, gdje joj je adresa i kako se zovu usvojitelji njegove sestre. Sve sam to Anti i njegovoj udomiteljici rekao i sada pokušavamo ostvariti kontakt', rekao je Hanas Kovačević za dnevnik.hr.

Hanas je poznat i kao zenički Sherlock Holmes, jer je, kako tvrdi, u razdoblju od deset godina pronašao više od 2500 tisuća ljudi, a zbog Antinog emotivnog statusa na kojega je slučajno naletio u jednoj grupi odlučio je pomoći i ovom 19-godišnjaku.

'Nije se meni direktno obratio, ali sam u grupi vidio objavu i sam sam se angažirao u pronalasku. Ante nije mogao vjerovati i nekako mi je zvučao izgubljeno, vjerojatno od tog prvog šoka. Zadnja je moja informacija da je Ivana u Brazilu, a njezini posvojitelji u Zagrebu, točnije u Lučkom', otkrio im je Hanas.

Emotivni status koji je dirnuo mnoga srca u dva dana podijeljen je skoro 5000 puta, zbog čega je ova potraga u brzom periodu, nadajmo se, uspješno završena.

'Pamtim je još kao malu bebu, zadnje čega se sjećam je njezino krštenje. Još uvijek čuvam fotografije od tog dana, to mi je najdraža uspomena na sestru', kaže 19-godišnjak koji čeka da vidi kako će se stvari dalje razvijati. Podsjetimo, Ante je ganuo je mnoge statusom na Facebooku kojim traži sestru sada kada je punoljetna da mu se javi. 

'Sretan ti rođendan, voli te braco', započeo je svoj apel 19-godišnjak koji je živio u domu do svoje šeste godine, nakon čega je smješten u udomiteljsku obitelj. '12.11.2001. rođena si u Dubrovniku. Ime ti je Ivana Dragojević (najvjerojatnije promijenjeno). Bili smo zajedno u domu Maslina u Dubrovniku, a onda su nas razdvojili. Ti si usvojena i uz sve pokušaje nikako da te pronađem. Sada kada imaš 18 godina nitko nam ne može zabraniti da se sretnemo. Molim te javi se svom bratu. Molim dobre ljude da mi pomognu', napisao je Ante te svima unaprijed zahvalio.

Ante koji živi u Grižanama dobio je četiri X-a nakon što je žiri Supertalenta pokušao očarati micanjem obrva. Tad je otkrio kako je svoj talent otkrio sasvim slučajno nakon što je čuo Vivaldijeva Četiri godišnja doba.

Najčitanije

Najnovije

loader