Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Balaševićeva kći otkrila detalje njegovog zdravstvenog stanja

Autor I.G.
Autor I.G.

Nove infomacije

Izvor: Facebook

Nakon što je jučer u srpskim medijima odjeknula vijest kako je legendarni 66-godišnji pjevač Đorđe Balašević imao infarkt, danas se njegova kći Jovana odlučila putem svog Instagram profila obratiti mnogobrojnim pratiteljima i otkriti u kakvom je trenutno stanju njezin otac koji je zbog zdravstvenih problema bio prisiljen otkazati i sinoćnji koncert u Kragujevcu.

Izvor: Instagram

'Hvala svima na porukama podrške i lijepim mislima. Tata je Dobro', kratko je poručila Jovana umirivši tako mnogobrojne obožavatelje jednog od najpoznatijih pjevača s ovih prostora. Inače, osim Jovane, pjevačevu publiku pokušali su umiriti i kći Beba te sin Aleksa koji su jučer tijekom dana putem društvenih mrežama također poslali poruke u kojima su naglasili kako je pjevačevo zdravstveno stanje u redu.

Đorđe Balašević Izvor: Facebook

Podsjetimo, 66-godišnjak je otkazao sinoćnji koncert u Kragujevcu, a vijest o tome obožavateljima je javila njegova kći Beba. 'Dragi Kragujevčani i ostala ekipa koja bi došla večeras na koncert. Žao mi je što vas moram obavijestiti da se večerašnji koncert otkazuje... Život nekad napravi planove bez nas i računa na naše razumijevanje i što nam drugo ostaje... Zdravlje je u svakom slučaju najvažnije i tu se teško može nešto dodati', napisala je Beba.

Izbor Urednika

Royals