Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Brojni poznati s djecom na Christmas Story koncertu

Autori I.G. I.K.K. N.R
Autori I.G. I.K.K. N.R

Pjesme i plesa nije nedostajalo

Izvor: Iva Lulić

I ove godine magazin Story organizirao je koncert namijenjen najmlađima i njihovim obiteljima, druženje koje je spojilo sve generacije i polako nas uvelo u predblagdansko vrijeme. Osim mnogih zvijezda koje su i ove godine uveličale koncert svojim nastupima, uživanje u blagdanskim pjesmama i veselom raspoloženju nisu propustili ni poznati Hrvati koji su se Christmas Story koncertu pridružili u društvu svojih najmlađih.

Izvor: Dražen Kokorić

Među najveselijima su tako svakako bile producentica i scenaristica Jelena Veljača koja je na koncert 'Zvijezde za djecu' došla u pratnji svoje mezimice Lene koja će za mjesec dana proslaviti svoj četvrti rođendan. Osim što su uživale u dobroj zabavi i božićnoj atmosferi, koja je u njihovom domu posebno naglašene upravo zbog činjenice kako je djevojčica rođena svega deset dana prije Božića, Jelena se osvrnula i na vrlo važnu poruku koja se nalazila u pozadini cijelog događaja, a ona je osvijestiti roditelje i djecu o važnosti kontroliranja korištenja modernih tehnologija i društvenih mreža. 'Korištenje društvenih mreža i ograničavanje istih je dosta kompleksan problem. Koliko bih s jedne strane u potpunosti htjela zaštiti djecu i maknuti s društvenih mreža, toliko sam svjesna i koliko su nove tehnologije dobrog donijele. Mislim da je najvažnije u tom slučaju pronaći balans', rekla je 38-godišnjakinja.

Jelena Veljača Izvor: Iva Lulić

Ovogodišnji Christmas Story koncert nisu propustile ni voditeljica Mirna Maras Batinić i njezina djevojčica, dvoipolgodišnja Meri, koju je, predblagdansko raspoloženje potaknulo da već sada mami iznese svoje božićne želje. 'S obzirom na to da je vani još uvijek nekako lijepo vrijeme, nemam osjećaj da se Božić približava, ali Meri je već istaknula kako ove godine pod bor želi Minnie Mouse', odmah je na početku istaknula dobro raspoložena voditeljica.

Izvor: Dražen Kokorić

Također, ni Mirna nije propustila priliku osvrnuti se na poruku cijele manifestacije. 'Koliko god ste vi protiv društvenih mreža, jednostavno je previše teško djeci to u potpunosti zabraniti. Sina sam do četvrtog razreda uspjela držati dalje od mobitela, ali u konačnici sam bila prisiljena popustiti jer koliko god vi niste za to, ako djetetu branite nešto što svi oko njega imaju, jednostavno ćete ga izolirati iz društva. Neke stvari ne možemo u potpunosti ograničiti i zabraniti, ali svakako smatram da možemo kontrolirati i da smo kao roditelji to i dužni', naglasila je mama devetogodišnjeg Nike i dvoipolgodišnje Meri.

Izvor: Dražen Kokorić

Christmas Story koncert nisu propustile ni HRT-ova voditeljica i urednica, Nevena Rendeli Vejzović, koja je došla u društvu svojih mezimica, dvogodišnjih blizanki Lee i Mare, koje nisu skrivale svoje oduševljenje ovogodišnjim koncertom namijenjenim upravo druženju mališana i roditelja.

Izvor: Dražen Kokorić

U koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog bila je i voditeljica Anja Alavanja Romac u društvu sinova, sedmogodišnjeg Jakova i četverogodišnjeg Ivora, bivša Miss Hrvatske, Ivana Petković Čevra koja je stigla sa sinom Markom i kćerkicom Elenom, Darinka Jug iz Gradskog ureda za gospodarstvo u društvu svoje mezimice te mnogi drugi.

Darinka Jug iz Gradskog ureda za gospodarstvo u društvu svoje mezimice
Darinka Jug iz Gradskog ureda za gospodarstvo u društvu svoje mezimice
Izvor: Dražen Kokorić

Najčitanije

Najnovije

loader