Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

NAKON PET GODINA Promjena u odnosu Toma Cruisea i Suri

Autor A.S.
Autor A.S.

Napokon

Izvor: Profimedia

Prošle su godine otkako je Tom Cruise, 57-godišnji američki glumac i scijentolog, posljednji puta vidio svoju kćer Suri Cruise, 13-godišnju djevojčicu koju je dobio u braku sa 17 godina mlađom glumicom Katie Holmes. Štoviše, kako prenosi portal Hollywood Gossip, prema nekim informacijama, prošlo je pet godina otkako glumac nije vidio svoju najmlađu kćer, a sve zbog scijentologije - tzv. religije koja ima mnoštvo bizarnih pravila.

Tom Cruise Izvor: Profimedia

No, izgleda kako je sada spreman poduzeti nešto i nakon što je više od trećine života bez oca, vratiti se u život svoje kćeri. Kako prenosi In Touch, glumac je nedavno viđen kako nosi fotografiju svoje kćeri koja je za njega, kako kaže scijentološki svećenik u čijem je društvu bio, sve promijenila.

Također, kao olakotnu okolnost naveo je i to što je njegova bivša supruga Katie prekinula s dugogodišnjim dečkom Jamiejem Foxxom. 'Pošto je Katie ponovno slobodna te Suri nema očinsku figuru u životu, Tom smatra kako je ovo savršena prilika da im se približi', objašnjava dalje. Izvor je također potvrdio ono što se već dulje vrijeme nagađalo, a to je da je svoju obitelj napustio zbog religije.

Neki izvori tvrde da je odnos scijentološke crkve prema djeci bio uzrok razvoda Katie i Toma. Naime, kako je izjavila glumica Leah Remini, koja je izašla iz scijentologije, prema djeci se u zajednici odnose kao da su odrasli, nema nikakve razlike.

Tom Cruise Izvor: Profimedia

'Djeca su za crkvu stare duše u mladim tijelima koja su se vratila scijentologiji', rekla je Leah. To znači da odmalena moraju raditi za crkvu. Također, potiče ih se da u crkvi pričaju o tome što njihovi roditelji rade i pričaju kod kuće, odnosno da ih špijuniraju.

Katie je navodno poludjela kad je Tom tražio da njihova kći Suri ode na krstarenje članova crkve koje zovu Sea Org. Na tim se krstarenjima navodno provodi zlostavljanje i maltretiranje članova crkve koje je svojevrsna inicijacija. Po cijele dane rade najteže fizičke poslove, a ako se žale na uvjete budu fizički kažnjeni te im se drugi izruguju i izoliraju ih.

Kako je sad isteklo pet godina od njihovog razvoda , mnogi vjeruju kako je to bio rok ne samo da ona smije imati ljubavnog partnera, nego i za čuvanje mnogih tajni na koje se obvezala dok je bila članica scijentološke crkve koje bi mogle potresti jedan od najvećih kultova na svijetu.

Tom Cruise Izvor: Profimedia

Najčitanije

Najnovije

loader